Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szép csajokat is megcsalják....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép csajokat is megcsalják. De miért?

Figyelt kérdés
Oké tudom nem minden a szépség de azért fura. Van egy barátnőm. Én kedvelem: kis mosolygós, cuki természetű csaj, kedves, bájos. Cicás szemei vannak ha ki van festve, olyan a szája mint Angelina Jolie-nak, hatalmas igazi mellei vannak, hosszú sötétbarna dús haja. Szerintem ő ilyen bombázó csajnak számítana. Erre az idióta pasija megcsalta 2 lánnyal is. Mindkettő lapos mellű, az egyik kampós orrú, alacsony, kb fiús csaj. Mondjuk tudom hogy ezzel a csajjal jókat szexelt ezért is választotta ezt nem a barátnőt, de azt hinném egy dögös csaj jobb mint egy fiús.
2013. júl. 1. 19:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az a pasi egy gyökér. a te baràtnõd ezek szerint sokkal jobbat érdemel...
2013. júl. 1. 20:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Mert a csaj rosszul választ. Van olyan pasi, aki szerint a hűtlenség természetes dolog. Na, az ilyeneket messzire el kell kerülni. Nekik mindegy, hogy szép vagy csúnya-e a barátnő, akkor is meg fogja egy idő után csalni.

Mellesleg nem is értem a kérdést, ronda nőt megcsalni bocsánatos, szépet bűn, vagy mi?

2013. júl. 1. 20:37
 13/13 kolosszus22 ***** válasza:
Nyilván nem akarom mentegetni a gyereket, de valami csak hiányzik a barátnődből amit a másik meg tudott neki adni. Hiába szép valaki ha közben meg egy fapina. Ismeretségi körömben is van egy 30-as gyönyörű nő, évek óta nincs senkije, az anyjával járkál mindenhova és kb. naponta 3-szor jáőrnak templomba, van valami komoly flúgja az tuti.
2013. júl. 1. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!