Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek egy tesztet?
Figyelt kérdés
Kicsit spicces allapotban voltam pénteken akartam a szexet meg a srác is.Védekeztünk és nem szakadt ki a gumi az állitása szerint meg ahogy reggel én láttam.Mondta,hogy nem hülye nem akarja ,hogy bepottyanjon egy gyerek és nxugodjak meg.A srácot ismerem jó pár éve és megbízható.De akkor is félek...2013. júl. 1. 16:40
2/4 A kérdező kommentje:
Ő benne is volt pia de elmesélte végig,hogy mi volt meg hogy utána sirtam a gyerekkori szerelmem miatt..
2013. júl. 1. 16:43
3/4 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet, ha ez téged megnyugtat, de egyelőre felesleges, a teszt csak két hét után mutatja ki.
4/4 anonim válasza:
Ha pénteken szexeltél vele akkor hogy akarod, hogy kimutassa a teszt hogy terhes vagy e? Inkább 72 órás tablettát kéne vegyél, vagy inkább csak kellett volna, mert már az is letelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!