Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak, ha nem enged el sehová egyedül?
Figyelt kérdés
5 éve vagyok együtt a barátommal és egyszer megcsaltam de már megbocsájtott és azóta jó minden kivéve ,hogy most triplán féltékeny és szeretnék elmenni Pestre meglátogatni a rokonomat és vásárolni de egyedül nem akar elengedni mert azt hiszi megint megcsalom.A másik meg,hogy amit tanulnék tanfolyam pár hónapos az egész kb 3-4 és pesten olyan indul mi jobb mint itt és hétvégente 1 nap lenne az egész és mikor ezt elmondtam hát nem örült neki... Nem tudom mit csináljak mert tényleg szeretem és amúgy ezt leszámítva jól megvagyunk.2013. júl. 1. 10:51
11/13 anonim válasza:
ugyan, hagyd el.. ez a dolog már rég meghalt..
12/13 anonim válasza:
Pendulumnak teljes mértékben igaza van.
Csak azért vagy vele, mert félsz, hogy mi lenne egyedül, félsz a magánytól. Meg megszokásból, nem azért, mert szereted.
Amúgy attól, hogy megcsaltad már nem lett unalmas a kapcsolat?
Szerintem dobd ki. Őt is meg lehet érteni teljesen, hogy féltékeny! Lehet ha Pesten találnál egy új pasit, dobnád a mostanit rögtön, vagyis csak addig tartod, amíg nem lesz más. Szakítsatok, és szerezz be egy vibrátort. Amíg nem lesz új barátod, kibírod vele (a vibrátorral).
13/13 anonim válasza:
ha 5 éve együtt vagytok és szereted akkor, miért dobnád ki. beszéljétek ezt meg szépen. hogy akármi is történt meg kell bíznia benned, mert nem lehet másképp egy kapcsolat. viszont ha ezt megteszi, akkor tényleg ne csald meg. mert nagy kárt tennél vele benne, ha ő tud újra bízni és megint visszaélnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!