Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Skizofrénia párkapcsolatban
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk eggyütt a párommal egyidösek vagyunk 27 évesek.Szerelem volt elsö látásra de a probléma,hogy ö elmondta akut skizofréniába szenved 4 éve és gyógyszereket szed.Elöször azt hittem viccel mert nekem egyáltalán nem tünik betegnek teljesen beszámithato,normális ember de ö azt mondta,hogy nem viccel minden rendbe van vele már jol van csak tényleg akut skizofréniába szenved és 4 éve gyógyszert szed és csak szerette volna nekem elmondani.Nem tudom mit csináljak mert mindketten ugyérezzük eggütt akarjuk leélni az egész életünket de ez most egy törés bennem.2013. júl. 1. 03:54
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket a rosszindulatuakat meg különösképpen
szerelmes vagyok és nö nemü vagyok:)tehát a páromnak nevezett a pasim.Nincsenek halluinácios problémái ugyanolyan mint bármelyik ember.Itt dolgozunk mindketten Londonba ö soför teljes mértékbe megállja a helyét kommunikácios téren is.Nagyon szzeretem öt csak felmerül bennem a kérdés mi a garancia,hogy az állapota mindig tünetmentes lessz mert nem tudhatom 10 év mulva mi lessz de nem akrom elengedni se mert NAGYON SZERETEM de RÁMÁLOMMÁ SE AKAROM TENNI AZ ÉLETEM A KÉSÖBBIEK FOLYAMÁN.Nem tudom tényleg mi lenne a legjobb:(nehéz de ugy gondolom még el kell telnie egy kis idönek,hogy jobban megismerjem meg felmérjem hol tart a betegsége......
2013. júl. 2. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!