Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Skizofrénia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Skizofrénia párkapcsolatban

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk eggyütt a párommal egyidösek vagyunk 27 évesek.Szerelem volt elsö látásra de a probléma,hogy ö elmondta akut skizofréniába szenved 4 éve és gyógyszereket szed.Elöször azt hittem viccel mert nekem egyáltalán nem tünik betegnek teljesen beszámithato,normális ember de ö azt mondta,hogy nem viccel minden rendbe van vele már jol van csak tényleg akut skizofréniába szenved és 4 éve gyógyszert szed és csak szerette volna nekem elmondani.Nem tudom mit csináljak mert mindketten ugyérezzük eggütt akarjuk leélni az egész életünket de ez most egy törés bennem.
2013. júl. 1. 03:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket a rosszindulatuakat meg különösképpen

szerelmes vagyok és nö nemü vagyok:)tehát a páromnak nevezett a pasim.Nincsenek halluinácios problémái ugyanolyan mint bármelyik ember.Itt dolgozunk mindketten Londonba ö soför teljes mértékbe megállja a helyét kommunikácios téren is.Nagyon szzeretem öt csak felmerül bennem a kérdés mi a garancia,hogy az állapota mindig tünetmentes lessz mert nem tudhatom 10 év mulva mi lessz de nem akrom elengedni se mert NAGYON SZERETEM de RÁMÁLOMMÁ SE AKAROM TENNI AZ ÉLETEM A KÉSÖBBIEK FOLYAMÁN.Nem tudom tényleg mi lenne a legjobb:(nehéz de ugy gondolom még el kell telnie egy kis idönek,hogy jobban megismerjem meg felmérjem hol tart a betegsége......

2013. júl. 2. 23:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Együtt maradtál vele?
2023. okt. 25. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!