Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne vagyok egy rossz párkapcsolatban, ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A közeli hozzátartozóm nagyon beteg és emiatt nagyon gyenge vagyok,hogy kilépjek abból a kapcsolatból amiben egyébként is szenvedek.Próbáltunk változtatni rajta,de nem ment.Tartok attól,hogy a nehéz családi körülményeim miatt nem fogok normális párt találni,az idő pedig telik.Lehet,hogy soha nem lesz kiegyensúlyozott és számomra normális párkapcsolatom?A páromnak mindegy,ő elvan így.Már beszéltünk erről,és próbáltuk javítani.Komolyan mondom,örülnék valami logikus meglátásnak.2013. jún. 20. 22:58
1/4 anonim válasza:
Én a helyedben kilépnék. Semmi értelme nincs ennek.
Gyűjts erőt, és állj a sarkadra!
Ha tényleg rossz a párkapcsolat, akkor a rossz lelkiállapotodból való kilábalás folyamatában inkább hátráltat, mint segít.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ki kellene lépned.
Azt mondod, azért nem akarsz, mert az idő telik, és félsz, hogy nem fogsz normális párt találni.
A párodnak mindegy? Persze, hogy az. Egészen addig, amíg nem jön valaki, akibe beleszeret, és akkor majd vele szeretne párkapcsolatot. Ez lehet akár 5 év múlva is... Hát még akkor mennyire fogod bánni, hogy telik az idő! Butaság nem lépni szerintem.
3/4 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok és még én se mertem kilépni a kapcsolatból. Pedig más választásom nem nagyon van, egyszerűen nem működik :(
4/4 anonim válasza:
általánosságban semmit nem írtál le, magyarul annyit rossz a kapcsolatod mit tegyél? Te döntsél, mert senki nem tud helyetted, mi a baj, miért szar, nem lehet megoldani, akkor ennyi, tanács ennyi N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!