Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak? Hagyjak időt? Szünetet kért.
3 hete vagyok együtt a barátommal. Minden jól indult, de az utóbbi időben mintha már csak arról szólt volna a kapcsolat, hogy szia, milyen napod volt, szex majd alvás. Én ugyanis reggel hattól este hétig dolgozom. Ma áthívott, hogy beszéljünk. Mondta, hogy szerinte nem halad a kapcsolat és nem látja a jövőt és már nem érzi, amit az elején. (Milyen "elején", könyörgöm, csak 3 hete járunk!) Szünetet akar, hogy tisztázza magában. Szakítani nem akar. Három véleményt hallottam eddig:
1: azonnal szakítsak, nem lesz ebből már semmi.
2: Egy hetet adjak neki, aztán szakítsak, ha nincs változás.
3: Nem sok esélyt lát, de nem kell szakítani még, hiszen más jelölt nincs most, nem veszíthetek azzal, ha várok.
Mindkettőnknek ez az első igazi kapcsolata, de egyikünk sem volt teljesen tapasztalatlan a másik nem terén. ő 23/f én 21/l Szerintetek?
Várd ki az egy hetet, mit veszíthetsz?
Habár 3 hét után akinek szünetre van szüksége, azzal ne tervezz hosszú távra...
Nem kérdéses.
Határozott 1. lehetőség.
(Nem hülyéskedek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!