Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aj már magamat sem értem:S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aj már magamat sem értem:S Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel nagyon jóban vagyok,és tudom,hogy többet akar tőlem mint barátság...a legutóbbi bulin a barátja elhívott engem beszélgetni,és már ivott:)azt mondta,hogy nagyon szeret engem az a fiú és én mit érzek iránta...

Nem válaszoltam,a téma elterelődött...

De közben nekem megtetszett az a másik fiú...a barátja:S

Bár tudom,hogy mit szólna hozzá a fiú,ha megtudná hogy tetszik nekem a barátja...és azt sem tudom,hogy a barát hogy reagálna erre...merthogy nagyon jó barátok,tehát lehet hogy azt mondaná,hogy ne legyen köztünk semmi,mert tudjuk mind a ketten mit érez irántam a fiú...

és ez a fiúbarát még mindig nagyon szerelmes egy másik lányba...de a lány csak játszott vele..

és nekem ő nagyon tetszik... :) :(

tudom,bonyolult...de segítsetek,vagy írjátok le mit gondoltok

2009. okt. 15. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbálkozz meg nála! jobban mondva ne mond meg hogy nagyon tetszik és járni akarsz vele hanem flörtölgessetek..és majd kialakul!:)
2009. okt. 15. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Semmi gond! Járj mindkettővel, aztán amelyik marad, az marad.
2009. okt. 15. 15:49
 3/8 A kérdező kommentje:

mindkettővel nem tudok...:D:S

na jó,viccet félretéve tényleg nem,mert barátok...

2009. okt. 15. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Aha, kibújt a szög a zsákból, szóval ha nem lennének barátok, akkor járnál mind a kettővel.
2009. okt. 15. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Nos én fiú vagyok, és a mi baráti társaságunkba is volt egy ilyen szitu,csak más szereposztással :) A barátom akart összejönni egy csajjal, de már vagy egy fél éve szerencsétlenkedett vele, mivel a csaj nem igazán tudta h mit akar. Egy éve volt körülbelül, hogy lementünk így baráti társasággal a Balatonhoz, nyaranta egyszer legalább le szoktunk menni, és barátom lehívta ezt a lányt is, hátha most összejön neki, én nem ismertem a csajt előtte amúgy. Jöttek a dolgok egymás után, és hát én összejöttem ezzel a lánnyal ott a Balatonnál. Barátomnak persze nagyon szarul esett, egy darabig nem is beszéltünk, meg majdnem össze is verekedtünk egyik este, de aztán miután látta, hogy mi mennyire szeretjük egymást és hogy ez nem csak egy kaland, már ő is örült nekünk, mert az igaz barát a barátja boldogságának is örül és ha azt mondod, hogy azok ketten tényleg ennyire jó barátok, akkor próbálkozz, összejöhet, az meg az ő dolguk, hogy mi lesz köztük. Amúgy megjegyzésképp még annyi, hogy azóta is együtt vagyok a lánnyal és a barátom is emiatt tudott végül is kigyógyulni belőle és később neki is jobb lett, mert megtalálta a magához való csajt. :)
2009. okt. 15. 17:00
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2009. okt. 15. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2009. okt. 17. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
én 16,ő 18,a barát 17 lesz
2009. okt. 18. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!