Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál az osztály társaddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál az osztály társaddal?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 15:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
már jártam. két hétig. aztán meleg lett.
2009. okt. 15. 15:38
 12/26 anonim ***** válasza:
60%
15:07-es vagyok 15:10-es nem tudom mi a f@szért kell lepontozni mikor én csak leirtam a választ a kérdésre nem terjesztek igét én ezt igy tartom ezt gondolom ez tök relatív azt hiszem.
2009. okt. 15. 15:56
 13/26 anonim ***** válasza:
Én nem járnék (habár már jó rég voltam iskolás), mert idegesítene, hogy kibeszélhetné a dolgainkat olyan emberekkel, akikkel nap mint nap találkozok.
2009. okt. 15. 15:59
 14/26 A kérdező kommentje:
ajjaj attól még remélem nekem alakulhat valami
2009. okt. 15. 17:19
 15/26 anonim válasza:
100%
Persze! Nekem nagyon bejön az egyik és szerencsére idősebb is nálam!!!!!!!!
2009. okt. 15. 17:34
 16/26 anonim ***** válasza:
Járok is és olyan boldog vagyok, mint még soha. Csak akkor érdemes belevágni egy ilyen kapcsolatba, ha már nagyjából ismeritek egymást és tudod, hogy nem kétnapos kapcsolat lesz. Mert akkor utána ugyancsak kellemetlen lesz.
2009. okt. 15. 17:37
 17/26 anonim ***** válasza:
Már egyszer jártam és azóta is kerüljük egymást, sőt nem is vagyunk köszönőviszonba, szóval ezt is számítsd bele hogy így is alakulhat.De mással járnék a suliból de osztálytárssal soha többé ezt megfogadtam.:S
2009. okt. 15. 17:39
 18/26 anonim válasza:
Én jelenleg az osztálytársammal járok és nagyon boldogok vagyunk már jó ideje. volt már hogy osztálytárssal jártam. azzal nem jött valami jól össze, mert szakítottunk és úgy meg szar volt, de szerencsére el ment a suliból. de akivel most együtt vagyok nagyon jól megvagyunk és nagyon szeretjük egymást:):)
2009. okt. 15. 18:54
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem, megjegyzem esetleg hogy milyen helyes, de az egyszerűen nem menne nekem...
2009. nov. 6. 19:39
 20/26 anonim ***** válasza:
Én sunáznám Csanit az osztálytárs medvémet :D
2009. nov. 6. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!