Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is megsértődött volna Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megsértődött volna Nem akar velem lenni nem szeret, lehet rámunt? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

barátommal 6hónapja járunk, eddig hetente 3-4alkalommal mindig találkoztunk. főleg hétvégente

ma ment el tőlem, és mondta hogy hétfőtől dolgozni fog az apjával (fizikai meló) egészen péntekig.

És délután 5-6körül végeznek, mondta hogy a hétvégét azért töltsük együtt... ez rosszul esett, mert úgy érzem ha velem akarna lenni megoldaná, vagy megeröltetné magát. Tekintve hogy mondta, hogy nem olyan vészes a meló.

Mondta hogy nem lenne értelme leutaznia hozzám, mert éjfélre érne le (ez igaz) de amugy attól még mondhatta volna, hogy én menjek le... így is megoldhattuk volna.

Szóval eléggé rosszul esett.

Össze is balhéztunk, mondtam hogy nem is fogom megkeresni, így csinálhatja a dolgát, és nem kell rám 1 percet se szakítani, ő nem értette mibajom...

azt hiszem hagyom... gy érzem, hogy nem szeret és le akar rázni, ha pedig így van nem érem miért nem mondja meg kerek perec. úgy döntöttem hagyom, így nem kell rám időt szakítania (bár úgyse akar...)

2013. jún. 30. 18:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Túlreagálod. Nem tudom milyen munka. Építkezés pl? Az elég fárasztó. Ha mennél hozzá és nem foglalkozna veled, akkor gondolom vitatkoznál vele ezért és erre nem hiszem hogy fizikai munka után szüksége lenne. Ne ebből szűrd le, hogy szeret-e téged.
2013. jún. 30. 18:32
 12/15 A kérdező kommentje:
ács meló
2013. jún. 30. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Baromi éretlen és idegesítő lehetsz ezzel a hisztiddel. Ő dolgozik, éjfélre érne le hozzád. Nyilván reggel is hajnalban indulhatna akkor dolgozni. Te meg egész nap lóbálod a lábad és gyártod az idióta elméleteid. Élmény lehet veled.
2013. jún. 30. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon túlreagálod a dolgot. Sőt. Rettenetesen. Ács a srác, azt írtad. Egész héten látástól vakulásig dolgozni fog. Ez nem fizikai munka, hanem nehéz fizikai. Komolyan azt hiszed mert azt mondta hogy ne találkozzatok, mér nem szeret? Szerencsétlen annak fog örülni hogy luk van a seggén, annyira ki fog készülni. Egész nap meló a tűző napon, utána örül ha ágyat lát és aludhat. Az a legjobb ha békén hagyod, had melózzon, esetleg te látogasd meg egyszer, többet ne, vigyél neki hideg sört, és dicsérd hogy milyen ügyes és kitartó hogy ennyit dolgozik. De ennyi. Hagyd békén. Egy hét után újra a tied lesz.
2013. jún. 30. 19:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, szerdán és szombaton szoktam nála aludni, de most ha minden igaz összejön neki egy meló, de én mondtam neki, hogy nem fogok így menni szerdánként, mivel ahogy végez a melóval kondizni is megy szóval szerintem hulla fáradt lesz.. Bár ő azt mondta, menjek így is, még nem tudom hogy lesz. De egy biztos, nem azért mondtam neki, hogy nem megyek így, mert nem szeretem, hanem mert tudom hogy fáradt lesz egész héten a melótól meg h folyamatosan korán kel, és nekem még szinte jobban is fájna szerintem ha nem találkoznánk mert nagyon szeretem és megszoktam már hogy sokat találkozunk, nyilván nekem is rossz így, de tisztába vagyok vele hogy meló mellett kevesebb idő jut rám és a hétvége úgyis a miénk :)
2013. júl. 1. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!