Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális szerintetek, ha havonta csak 2-3 esetleg 4 alkalommal vagyunk együtt a férjemmel?
Azt mondod, lehet, hogy megunt? Lehet, hogy már nem kíván? Akkor innen már csak egy lépés lenne, hogy elkezdjen másfelé kacsintgatni? és mégis mikor? Egyébként jól érezzük magunkat egymással...
Azért örülök, hogy egy pasi is hozzászól, de mégis mit csináljak?
ajjj, kedves kérdező....olvasd már el az eredeti kommentem, ahol azt írtam h nagyon helyes ahogyxan cselekszel, hogy nem rohansz rögtön máshol keresni a szexet, éshogy próbálod megoldani. azt írtam hogy EZ NAGYON HELYES!!!!! ennyire nemesett le, vagy mivan? és ezért pontoztál le???mikor tök neked adtam igazat, h helyesen cselekszel???
ha meg nemte pontoztál le, akkormeg továbbra is fenntartom, h elcseszett egy emeber vannak, akik ezt lepontozzák, amikor azt írom, hogy AZ A HELYES ha az ember nemkeresi rögtön máshol a boldogságot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!