Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kihűlt egy jópár éves kapcsolat, mért nem lehet lezárni gyorsan?
Figyelt kérdés
Mért kell húzni az időt, ha mindkét félben megfogalmazódik, hogy ennek nincs értelme...2009. okt. 15. 12:23
1/12 anonim 

válasza:

Feküdj le alegjobb barátnőjével, csinálj képeket/videót és mutasd meg neki.
2/12 anonim 

válasza:

nehogy már azért alázza meg a nőt/férfit akivel éveket élt le mert már em kell neki. mondja a szemébe de nem kell megcsalni
3/12 A kérdező kommentje:
Nem értem. Mért kéne itt a megcsalásról beszélni. Azt nem értem, hogy mért kell halogatni és mért nem megy könnyen ez a lezárás?
2009. okt. 15. 12:37
4/12 anonim 

válasza:

nekem is volt 3 éves kapcsim. nagyon nehéz volt lezárni..tod közös emlékekstb:( elég nehéz. ebben a helyzetben vagy ?
a megcsalás úgy jött , hogy az első válaszoló azt irta
5/12 anonim 

válasza:

Az volt a kérdés, hogyan lehet GYORSAN lezárni. Így lehet. Persze a szemébe is mondhatod, 1x, aztán még 1x aztán beszélgethettek róla ki hol hibázott... jön az ősz, néhány tea vödör tea mellett majd jól kivasézitek a kapcsolatot... EH.
6/12 anonim 

válasza:

azért nehéz lezárni, mert sok sok közös emlék van, megszokás van, a másik ismerete (ismerjük minden hülyeségét). Félelem a magánytól, hogy az az ember aki évekig a társunk volt, most nem lesz mellettünk, félelem az újtól, a bizonytalantól. Mondom ezt én 3 éves kapcsolat lezárása után 2 hónappal:( nagyon nehéz... 23F
7/12 A kérdező kommentje:
Oh jajj, sajnálom!!! :( akkor milyen lehet annak, aki több mint 10 éve boldogítja a másikat? :S
2009. okt. 15. 13:27
8/12 anonim 

válasza:

utolsó vagyok. Hát szörnyű lehet... el sem bírom képzelni:( én még örülök is hogy nem 10 év után történt ez...
9/12 A kérdező kommentje:
Értelek, csak tudod, ha már teljesen kihűlt a dolog, de még persze van szeretet, akkor vajon mért nem megy, hogy gyorsítsák a folyamatot? Flnek kimondani? Vagy esetleg jó ez így nekik? :S
2009. okt. 15. 13:39
10/12 anonim 

válasza:

éppen ezért nem megy amiért mondtam. igen félnek kimondani, mert hiába nem szerelmesek, a megszokás ottmaradt ugye. meg a bizonytalantól való félelem. félnek újra ismerkedni, az egész tortúrával...(újra megismerni valakit töviről hegyire, minden hülyeségét kiismerni stb. ez egy hosszú folyamat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!