Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen egy értelmiségi lánynak olyan fiúval kapcsolatot létesíteni, aki már börtönben volt?
Nah, ez is bizonyítja hogy a lexikális tudás nem egyenlő az intelligenciával : D
Nem hiába vannak itt kiakadva az emberek, próbálj meg objektíven gondolkodni: Mi jövő vár rád? Súlyos testi sértés! SÚLYOS! TESTI! SERTÉS! RÖFF!
5-6 éven belül bemondják a híradóban, hogy megöltek.
Szerintem meg pont hogy ciki a sittes múlt. Vannak kivételek persze, pl ha valaki botlik egyszer..
Ez nem szégyen, ez már túlmutat azon. Ostobaság. Annyi esze azért diploma nélküli normális nőknek is van hogy börtönbe folyamatosan visszajáró férfit nem választ párjául. Amúgy meg már mindent leírtak előttem. Az értelmiségi szó kicsit túl erős jelző magadra. Értelmiségi az értelmes és ez a cselekedetein is meglátszik. Amúgy nem kell ahhoz értelmiségi nőnek lenni hogy legyen annyi esze hogy ilyen emberrel ne tervezzen kapcsolatot.
Az "Üzlet, pénzügyek" témakörben gyakran látom ezt a "kétdiplomás" megfogalmazást (általában azzal kapcsolatban definiálják így magukat, hogy mégse találnak munkát). Meg szoktam kérdezni, hogy mi a 2 diplomája, és sokan vannak, hogy magyar-töri, földrajz-biosz, sőt magyar-pedagógia. Még "jobb", amikor pl. szociológia Bsc, Msc a híres kettő diploma... Egy jogász-közgazdász, mérnök-fizikus na az kétdiplomás!
Visszatérve a témához. Egy 5 osztályt végzett ember SOSE fog az alkalmi napszámnál komolyabb munkát kapni, pláne nem akkor, ha VISSZAESŐ bűnöző. Jó eséllyel a minimálbér is álomfizetésnek fog neki számítani, ezért még szép, hogy megint a könnyebb utat fogja választani és megint kirabol valakit.
És a rablás, súlyos testi sértés nem éppen az a kategória, mint amikor valaki nagyon meg van szorulva és emiatt "elcsen" 1-2 dolgot a közértből.
Amúgy azt sem értem, hogy te most tényleg örvendezel, hogy most "csak 1 évre" kell börtönbe mennie? Kb. mintha annak örülnél, hogy majd nem ököllel vág pofán 5x, hanem "csak" 2x tenyérrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!