Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az zavaró, ha a fiú 169-170cm a lány pedig 173cm és járnak? L/15
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 21:06
3/10 anonim válasza:
Szerintem ne mások véleményével törődj,hanem csak magatokkal :)
De ha megnyugtat,akkor fog még nőni.
4/10 A kérdező kommentje:
igazad van,csak kíváncsiskodom kicsit :)nem minden esetben mert már így is túlnőtte a szüleit :/
2013. jún. 29. 21:13
5/10 anonim válasza:
Mi az állítható magasságod van?:D
Szerintem azt csinálsz, ami jól esik, s ne törődj másokkal.
7/10 anonim válasza:
Engem zavarna, de van, akit nem.
Ha szereted, és téged nem zavar, ne foglalkozz másokkal.
8/10 anonim válasza:
Ide csak álszentek írnak, de mikor az utcán látják hogy a "pasi" a karját felemelve fogja a kezedet és úgy mentek egymás mellett mint anya a kisfiával és kiröhögnek titeket mint a sz...r!
9/10 anonim válasza:
#8-as ne magadból indulj ki, bár nem vagyunk egyformák, én sosem röhögnék(szóhasználatoddal élve) ki senkit a termete miatt, mivel ez genetika, nem tehet róla!
Amúgy is ez a magasság különbség nem vészes, de ha rám hallatsz, azt teszel, amit akarsz s ne foglalkozz senkivel, ha Neked úgy jó!
Pl. köztem(N) és Kedvesem közt kb.20cm van, és Ő a magasabb.
És persze minket nem érdelek senki véleménye, bármiről is legyen szó, jól megvagyunk ez a lényeg.
10/10 anonim válasza:
Főleg azért nem probléma, mert ha ő is egyidős veled (15-16), akkor ő még fog nőni, és akkor már nem lesz mondjuk kínos a magasságkülönbség. De tudod, a szerelem mindent legyőz. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!