Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai lenne együttaludni vele?

Figyelt kérdés
barátnőmmel 2 hete vagyunk együtt hivatalosan, de gyakorlatilag már 2 hónapja kerülgetjük egymást, amúgy 7 éve ismerjük egymást, mivel osztálytársak vagyunk.tök jól haladunk, rengeteget csókolózunk, legutóbb is kb egy 40 percet feküdtünk összeölelkezve meg csókolózva. arra gondoltam hogy elhívom túrázni egy közeli tóhoz, és ott töltenénk az éjszakát, sátorban. szerintetek hogy regálna?ti hog reagálnátok? meg elengednétek ergyáltalán szülőként a 17 éves lányotokat egy sráccal akivel 2 hete vannak egsyütt? mit gondoltok várjak még vele?
2013. jún. 29. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
nem fogják elengedni !
2013. jún. 29. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem várj vele, a lány is félreértheti, és lehet azt gondolja majd, hogy nem csak aludni akarsz, másrészt sztem a szülők sem támogatnák az ötletet. Inkább később aludjatok ott valamelyikőtöknél. De ha szerettek túrázni, és onnan az ötlet, hadd jegyezzem meg, én lakott terület közelében soha nem verek fel sátrat...

17/f

2013. jún. 29. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sátorban, édes kettesben... tuti kísértésbe estek. :D

De menjetek nyugodtan, engem nem zavar, csak ne legyetek túl hangosak és védekezzetek.

2013. jún. 29. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
:D az utolsó nagyon aranyos hogy elenged minket:DD amúgy én is így gondoltam sajnos:)
2013. jún. 29. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hamarabb megengedik ha valamelyikőtöknél aludnátok inkább, sátorozni 2 hét után nem hiszem hogy elengedik xD
2013. júl. 1. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!