Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha a barátotok azzal a kérdéssel fordulna hozzátok, hogy összeköltözzetek? Számotokra megerősítené azt, hogy tényleg komollyá válik így a kapcsolat. Amire már rég vártatok.
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok válaszát várom, de fiúk is írhatnak.2009. okt. 15. 08:01
1/9 anonim válasza:
Elgondolkoznék,de örülnék neki. Ez azt jelentené,hogy túlvagyunk a válogatáskazettán,meg a "legyen a tiéd az egyik fiók"-on (Jóbarátok) és komolyabb vizekre evezünk. :) Szerintem te is örülj neki.Az eleje lehet,hogy nem lesz könnyű,mert összeszokni sosem az,de talán sikerül és hamarosan család is lehettek.Igaz az életkorotokat nem tudom.Sok sikert! :)
2/9 anonim válasza:
Az is fontos , hogy mióta vagytok együtt, és mennyi idősek vagtok. A kapcsolatotok igen így komolyabb formába lép elő.Próbáld meg ez nem házasság még és ha úgy gondolod nem jó,ebből még van vissza út.Sok szerencsét és ez lenne a nagy betűs élet kezdete.
4/9 A kérdező kommentje:
32/F, 29/N. 8 hónapja vagyunk együtt. Nem rakták ki otthonról az tuti. Én már (nő) külön élek a szüleimtől és nem albérletben. Ő együtt él az szüleivel. Most jutott el odáig, hogy tud venni egy lakást.Én költöznék abba a városba ahol ő lakik. Kicsit több a lehetőség ott.
2009. okt. 15. 08:31
5/9 anonim válasza:
Örülj neki hogy össze akar veled költözni és nem pedig elhagyni. Ennek csak örülni lehet. Bárcsak a helyedben lehetnék!Mi most szakítottunk 5 év után, laktunk is együtt.
6/9 anonim válasza:
Lakva ismeri meg az ember a masikat,szoval sztem vagj bele,de ne zard be az utanad maradt lehetosegeket! Sok sikert!!!
7/9 anonim válasza:
Nekem mind3 esetben a barátnőm kezdeményezte, hogy hozzám költözhessen!
8/9 anonim válasza:
én nő vagyok és nem vagyok összeköltöző-párti (27 éves).
Ha te élettársi kapcsolatot akarsz, tedd ezt. Ha komolyabbat, pl. házasságot és családot, ezt tudasd a pároddal, hogy neki erről mi a véleménye. Ha igent mond, akárfél év együttélés után fél év múlva is összeházasodhattok.Mivel 29 vagy, gondolom, nem laza kapcsiról van szó.
Ez attól függ, hogy TE mit akarsz.
Mit akarsz?
9/9 A kérdező kommentje:
Családot szeretnék. Bele is vágok. Köszönöm a hozzászólásokat.
2009. okt. 15. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!