Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várni vagy elengedni? Ez itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várni vagy elengedni? Ez itt a kérdés.

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy csodaszép lánnyal, ez eddig nem is lenne probléma. A gond ott kezdődik volt egy 5 éve húzódó kapcsolata. (eljegyzés, stb.) De a lány elhagyta miattam, bár sohasem kértem de megtette. Összejöttünk minden szép és jó volt az elmúlt hónapig. Reggel felkelt és közölte velem, hogy semmi sem jó és elhagy. Nem tudtam mit csináljak teljesen leblokkoltam és elengedtem. 3 hétig semmit sem tudtam róla, kerestem de nem reagált, eltűnt.

Majd egyszer csak megint megjelent, és közölte hogy bár visszament a volt barátjához, és el akart felejteni még mindig engem szeret, és vissza akar jönni, de nem mer vagy nem tud. Annyit mondtam neki döntsön vagy a régi vagy én. Arra kért várjak, engem nagyon szeret, de nem könnyű a döntés. Megértem (5 év kontra 5 hónap).

A kérdésem várjak rá vagy engedjem el?

2013. jún. 29. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
ha egyszer megtette.. utána is megfogja tenni.. az 5 év az 5 év..sok az emlék! hagyd!
2013. jún. 29. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:

pörög mint a motolla. Te nem az vagy amit megszokott ő meg nem az akire vágyik.

Sajnos ebben az esetben te kellesz neki hogy kijöjjön abból ami volt de egy harmadik lesz az akinél meg is fog tudni maradni a végén.

2013. jún. 29. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Talán még egy szösszenet a végére: a harmadiknál sem fog megmaradni, ez tuti.
2013. jún. 29. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán még annyi: ha szeretek valakit, akkor nem szökellek ide-oda, mint egy tébolyodott, hanem ott vagyok, ahol végre boldog vagyok.
2013. jún. 29. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Az anyja büdös p.csáját, azt! Úgy zavartam volna el az elsőnél mint a huzat! Da!
2013. jún. 29. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!