Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez "reménytelen, viszonzatlan" szerelem? 15/F
Két barát vagyunk, de én többet érzek, boldog vagyok mikor vele vagyok, ha nem látom egy nap szomorú vagyok és hiányzik, nem tudom hogy érez. Szerintem nem akar többet.
Talán félek, ha elmondanám neki érzéseimet vége lenne a barátságnak?!
Mit tegyek?? Nem akarom a barátságunk végét! De szenvedni sem akarok! Várni tudok, de mivel fiúból vagyok nekem kell lépnem és nem várni a csodára!
Kérlek titeket segítsetek! nagyon rossz ez az állapot :(

Ne, kérlek ne játszd ezt az általános iskolás játékot.
Nagyfiú vagy, egyedül kell megoldanod később is ezeket a problémákat (mármint arra gondolok, hogy most megtudd bejössz-e neki, vagy nem).
Beszélgessetek, és próbálj meg egy olyan pillanatot elkapni, amikor valami lágyabb témához értek, és megkérdezheted, hogy esetleg lehet-e valami kettőtök között.
Ha igen, akkor ügyes voltál, ha nem, akkor szépen megbeszélitek, hogy csak barátok lesztek, és te is tudni fogod hányadán álltok a dolognak.
Ha fecsegős tipus és nem szeretnéd, hogy kitudódjon a dolog, akkor azt is megbeszélhetitek. Sőt mondd meg neki, hogy emiatt ne érezze rosszul magát( ha esetleg a nemleges válasz lenne), mert ez nem fog változtatni a kettőtök kapcsolatán, attól még ugyan úgy beszélgethettek, és te megérted a döntését.
Csak bátran:)

rizsa,rizsa,rizsa figyelj csak az a helyzet hogy kezdek többet érezni irántad mint barátság mivel ha nem vagy a közelemben hiányzol stb.
ez csak egy ötlet
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!