Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez "reménytelen, viszonzatlan"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez "reménytelen, viszonzatlan" szerelem? 15/F

Figyelt kérdés

Két barát vagyunk, de én többet érzek, boldog vagyok mikor vele vagyok, ha nem látom egy nap szomorú vagyok és hiányzik, nem tudom hogy érez. Szerintem nem akar többet.

Talán félek, ha elmondanám neki érzéseimet vége lenne a barátságnak?!

Mit tegyek?? Nem akarom a barátságunk végét! De szenvedni sem akarok! Várni tudok, de mivel fiúból vagyok nekem kell lépnem és nem várni a csodára!

Kérlek titeket segítsetek! nagyon rossz ez az állapot :(

2009. okt. 14. 23:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha régóta ismered,elmondhatod neki.Nincs barátja?Sokat poénkodtok együtt?viccesen is tehetsz neki ehhez kapcsolódó megjegyzéseket.
2009. okt. 14. 23:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet, az egyik legnehezebb, én is jártam már így, én végülis nem próbáltam meg. Szerintem az sem mindegy, hogy mióta vagytok barátok. Egy régebbi barátságnál tapasztalatom szerint a lány már hozzászokott a barátsághoz, és nehéz lenne átszokni neki egy másfajta kapcsolatra. Ilyen esetben részéről is nagyon erős érzelmek kellenek, hogy működjön. Ha kevésbé régi és szoros barátság, akkor meg lehet próbálni, és az ilyen már mindig könnyebben marad meg barátságnak, ha nem lesz belőle komolyabb. Esetleg próbálj neki utalni rá valahogy, hogy hiányzik egy barátnő, vagy valahogy célozgass rá, hogy jól érzed vele magad, és figyeld a reakciókat! Sok sikert!
2009. okt. 14. 23:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ismerem ezt a helyzetet.. Hasonlóban éltem én is kb ebben a korban és naon naon szar volt.. Egy idő után megmondtam neki, de sajnos visszautasitást kaptam... Tudod, ha egy csaj előre barátként néz rád és ezt ki is mondja, akkor valamiért nem jössz be neki..Persze mindig vannak kivételek, éppen ezért PRÓBÁLKOZNOD kell.. Mond el neki mit érzel iránta, és ha visszautasit a barátság ezzel nem fog változni és te tudni fogod, hogy megpróbáltad..És persze előbb utóbb ha belátod, hogy kapcsolatra nincs esély majd más lányok után nézel és boldog leszel.. Én kb 14, 15 éves koromban mertem elmondani neki, hogy többet érzek iránta, aminmt irtam sajna visszautasitott most egy szép barátnőm van, szebb mind ő, pedig akkor őt láttam a legszebbnek.. 20/Srác
2009. okt. 14. 23:31
 4/13 A kérdező kommentje:
körülbelül egy hónapja vagyunk barátok
2009. okt. 14. 23:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem próbáld meg! Ilyen korban 1 hónap még semmi, és lehet belőle "komolyabb" is. Láttam én már ilyen barátságnak induló nagy szerelmet. 23:27 2. voltam!
2009. okt. 14. 23:36
 6/13 A kérdező kommentje:
ha ráveszem magam, hogy elmondjam neki, akkor mit mondjak? hogy kezdjek bele, esetleg kérdezzem meg mástól hogy kérdezze meg tőle bejövök neki? vagy hogy csináljam?
2009. okt. 15. 00:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Ne, kérlek ne játszd ezt az általános iskolás játékot.

Nagyfiú vagy, egyedül kell megoldanod később is ezeket a problémákat (mármint arra gondolok, hogy most megtudd bejössz-e neki, vagy nem).

Beszélgessetek, és próbálj meg egy olyan pillanatot elkapni, amikor valami lágyabb témához értek, és megkérdezheted, hogy esetleg lehet-e valami kettőtök között.

Ha igen, akkor ügyes voltál, ha nem, akkor szépen megbeszélitek, hogy csak barátok lesztek, és te is tudni fogod hányadán álltok a dolognak.

Ha fecsegős tipus és nem szeretnéd, hogy kitudódjon a dolog, akkor azt is megbeszélhetitek. Sőt mondd meg neki, hogy emiatt ne érezze rosszul magát( ha esetleg a nemleges válasz lenne), mert ez nem fog változtatni a kettőtök kapcsolatán, attól még ugyan úgy beszélgethettek, és te megérted a döntését.

Csak bátran:)

2009. okt. 15. 01:09
 8/13 anonim ***** válasza:

rizsa,rizsa,rizsa figyelj csak az a helyzet hogy kezdek többet érezni irántad mint barátság mivel ha nem vagy a közelemben hiányzol stb.

ez csak egy ötlet

17/F

2009. okt. 15. 14:22
 9/13 anonim válasza:
Van barátja? Erről még nem beszéltél..
2009. okt. 15. 18:16
 10/13 A kérdező kommentje:
nincs
2009. okt. 15. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!