Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit akartok?
Figyelt kérdés
Először "bunkó" voltam és felszedtem egy csajt, de vele nem tartott sokáig. Azután áttértem arra h kedvességgel szedek fel egy lányt akit tényleg szerettem, de erre elutasított mert túl jó barátok vagyunk. Mit kéne tennem? "Bunkóság" vagy kedvesség?2013. jún. 29. 00:59
3/8 anonim válasza:
Minden más lány.
Ha nekem egy bunkó stílust nyomsz le, szó nélkül törölnélek.
De ha agyonkedveskedsz, akkor leesek a székről unalmamban
Férfi kell a nőnek, aki kiismeri a nőt, és tudja mit bókoljon annak.
Én hamarabb elpirulok, a "jaj de pro vagy karival is" megszólalástól, mint a " te egy tündér lány vagyok".
Ismerd ki a csajt, míg ez nem történik meg, csak sima nyelvi normát nyomj le vele.
4/8 anonim válasza:
Szimplán türelem..csak legyél magad,azért szeressenek aki vagy :)
6/8 A kérdező kommentje:
a kedveskedést úgy értem h megnevetettem, felvidítottam, és segítettem neki a dolgokban
2013. jún. 29. 01:07
7/8 Pendulum92 válasza:
A szilvás buktát biztos szeretik.
8/8 Pendulum92 válasza:
Amúgy teljesen mind1 melyik vagy, csak valamiért legyél vonzó a számukra. Ha nem vagy vonzó, lehetsz bunkó és kedves is, nem fogsz kelleni nekik. Fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!