Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segíts, kérlek! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíts, kérlek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit elég régóta ismerek, eddig jóba voltunk de végülis kiderült, hogy neki is tetszek , meg nekem is ő.

Innentől kezdve megváltozott a helyzet..

Beszélni akar velem 2hét múlva, de ő tőlem 50km-re koleszos.

Nem tudok megbzni benne..

Msn-en sokszor írja,hogy szeret.

De nemtudom..

Az egyik ismerősöm kérdezte tőle,hogy van e barátnője..

Írta,hogy van, és leírta,hogy ki az...

De nem engem írt. És számon kértem rajta, hogy ő engem mér hülyít. És erre azt írta,hogy engem szeret, de nem akarta leírni a srácnak, ne hogy féltékeny legyen..

Mit tegyek?? Megpróbáljam vele?? ááh :\\\\\\\\\\\\\\\'(

2009. okt. 14. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég zavaros ez az egész,de az egyik mondatodban kimondtad a kulcsdolgot:"Nem tudok megbízni benne."Akkor?Egy félig-meddig távkapcsolatnak a bizalom az alapja.Ha ez nincs meg,akkor meg úgyis csak az idegeskedés,meg a telefonszámla lenne több.Inkább keress valaki biztosat.
2009. okt. 14. 22:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Okés.

Köszönöm szépen a tanácsod!

Megpróbálok a legjobban cselekdni!

2009. okt. 14. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:

"És erre azt írta,hogy engem szeret, de nem akarta leírni a srácnak, ne hogy féltékeny legyen.. "

mármint milyen srácnak? az ismerősödnek?

na mindegy is...én a helyedben nem dőlnék be. valszeg csak hülyít...messze laktok egymástól, neki valszeg ott megvan a saját kis barátnője, téged meg csakúgy pluszba tart, úgyis messze vagy, azt gondolja úgyse nagyon derülne ki.

ha téged szeretne, szakított volna a barátnőjével már.

2009. okt. 15. 01:06
 4/4 A kérdező kommentje:

áááh... végülis igazad van :'(

Köszönöm.

2009. okt. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!