Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buli egyedül, mindig nélküle?
Nem bulizós típus, de megbízik benned.
Ne élj vissza a bizalmával.
Én ezt fordított esetben nem tudnám így leszrni.
Egyrészt az éjszakai csámborgás miatt,
Másrészt nem nézném el,hogy ő egyedül bulizzon mindig, és táncoltasson másokat.Vele mennék
én elmennék veled :3
ő már biztos elkényelmesedett és természetesnek vesz, ha igazán fontos lennél számára, elmenne veled!
Talán ha látná, hogy nem vagy kapcsolatfüggő jobban hajtana. Csak vannak barátnőid, stb. nem? 1-2 alkalommal menj el velük, csak azért mert a barátodnak nincs kedve neked nem kell otthon gubbasztani. Majd megélénkül ő is kicsit, ha látja h nélküle is jól érzed magad.
26F
Erre csak egy dolgot tudok mondani:
Az én párom is ilyen "típus" volt, soha nem volt kedve semmihez, állandóan vagy otthon döglött vagy bementünk a városba elintézni a "kötelességeket".
Aztán megelégeltem, és kidobtam. Mondtam neki, hogy én így nem tudok élni, és vele akarnám csinálni a programokat.
A szakítás után jöttem-mentem a barátaimmal: mozi, bulik, bográcsozás...
Egyszer csak jött egy sms, hogy lenne-e kedvem elmenni vele is sörözni, és bulizni...
Érdekes, hogy most másképp áll a dolgokhoz.
Ha nem akar megváltozni, akkor kalap-kabát, mert nem illetek össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!