Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátnőm jobban kell a fiúknak, mint én, mikor. (? )
... ő sokkal kövérebb, vagyok olyan jófej és szép,mint ő, én halálra koplalom magam,hogy olyan legyek, mint a sztárok vékonyságban, alakban. Igaz, picit válogatok fiúk terén.
Testre kb. AnnaSophia Robb és Vanessa Hudgens kereszteződése vagyok.
"amikor 10kg-mal több voltam rám se néztek! na erre ki mit mond?"
Úgy tűnik most sem más a helyzet, akkor pedig nem a testtömegeddel van a baj.
nem azt mondtam,hogy most nem kellek senkinek,mert van jó pár jelenkező, egyszerűen ha a barátnőmmel vagyok ő mindig több figyelmet kap. egy ideig nem zavar,mindaddig, amíg nem attól, akit szeretek..
és most ez a helyzet:(
Én nem foglak egyböl letámadni. Nem ismerlek se téged, se a barátnödet, de nem lehet hogy nem a külsöddel van baj, hanem a belsöddel? a viselkedéseddel?
vagy (nekem volt "szerencsém" ilyen "barátnőhöz" mivel régebben eléggé kis nyominger kinézetem volt. szoval hogy ö tudatosan probál téged elnyomni, akár kinézetével, akár viselkedéssel? sajnos vannak ilyen barátnök is. Persze ez csak feltevés, mint mondtam nem ismerlek titeket igy nem mondhatok véleményt :)
18L
Régebben volt egy "barátom" nekem is. Ha összefutottunk lányokkal, mint ha ott se lettem volna. Ha beajánlott engem maga helyett, csak egy fintort kaptam, és fordultak vissza hozzá. Szerintem egyszerűen látszott rajtam az önbizalomhiány, önsajnálat.
Már van párom egy ideje, szóval nem csajozok már rég, de most szerintem jobban menne, mivel úgy érzem, mint ha kicseréltek volna.
Tehát nem a külsőmmel volt a baj, hanem a belsőmmel.
Amúgy a csont és bőr lányok nem szépek. Max a divat kreálta agymosott szépségideál követőinek. Én a nőies nőket szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!