Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nincs szerencsém a pasikkal, mert nekem inkább a külső számít?
Nekem nagyon fontos a kölső, fontosabb, mint a belsó. Nagyon fontos, hogy férfias legyen, helyes, nagyon szép fogakkal rendelkezzen, izmos, magas legyen stb, sajnos ilyen ősanya típus vagyok. De azért a belső is fontos. Sajnos viszont alig volt normális kapcsolatom, 2-3 hónaposak voltak csak és már 26 éves vagyok, mind elhagyott, megcsalt, csajoztak tovább stb.
Barátnőim szinte mind boldogok, komoly párkapcsolataik vannak 4-5 évesek, van aki már házas is. Igaz, ők valamiért képesek voltak összejönni, csúnya, kövér, alacsony, férfiatlan, szerencsétlen, határozatlan, tulyi mutyi pasikkal. Lehet hogy ők emiatt szerencsésebbek, mert képesek voltak ilyen pasikkal összejönni, mert nem a külső számított nekik elsősorban.
de jól tették hogy megcsaltak :) buta felszínes ku-rva vagy
én is sak kidobnálak oda való vagy .Soha nem lesz kapcsolatod lábtörlő vagy leszel :) szia :DD
"Sajnos viszont alig volt normális kapcsolatom, 2-3 hónaposak voltak csak és már 26 éves vagyok, mind elhagyott, megcsalt, csajoztak tovább stb. "
Nyilván ez azért fordult elő, hogy külsőleg pöpecek voltak, kocsi, lakás, pénz... belső értékeik meg egy nagy 0.
Hosszútávon ezt nem fogod tudni végigcsinálni, mert te is öregedsz, már 26 éves vagy kisanyám... ennél fiatalabb már nem leszel, csak a leejtő vár rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!