Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek csak kettesben szokott kéz- vagy lábcsókot adni a pasitok, vagy mások előtt is?
ez szerintem szituácíótól függ.
volt barátnőmmel régen mikor kint voltunk a napon haverokkal meg az ő barátnőivel, egyszer levette a zokniát én meg kaptam az alkalmon és megpusziltam a lábfejét.
Perpill ez a szituáció nem megalázó, de pl. utcán vagy csak úgy, lebaszta volna a lábát, hogy "csókold", biztos felbaszott volna az ideg.
Kézcsókot én kaptam már mások előtt is, nem is egyszer...:)
De az szép lenne ha mondjuk a Spar kellős közepén letérdelne a földre és lehajolna hogy megcsókolja a lábamat :D :D
Tiszta hülyék az emberek, komolyan mondom. Lábcsók? Biztos egy lánynak az minden vágya, hogy miután megnyalogattad az egész nap a cipőben büdösödő lábát, (nyáron szandálban nem büdösödik, cserébe tiszta kosz, amit az utcán felszed a láb, mivel a bőröd nyirkos), azután szájon is csókold ugyanazzal a lendülettel...
Kapjatok már a fejetekhez, srácok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!