Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el?

Figyelt kérdés
Kb 4 éve nagyon tetszett egy fiú, azt hiszem szerelmes is voltam belé.. de sajnos ő nem így érzett irántam. Nagyon rosszul éreztem magam, összetört a szivem.. de egy év múlva megismertem egy fiút akivel azóta is együt vagyok, szeretjük egymást. Mégis akárhányszor meglátom a régi "szerelmem" (szerencsére ritkán fordul elő) megdobban a szivem, zavarba jövök, és utána csak ő jár a fejemben. Úgy érzem ezzel fejben megcsalom a jelenlegi barátom. Még mindig szeretem a régi fiút? Hogyan felejthetném el?
2009. okt. 14. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Hallottál már arról a szóról, hogy önuralom?:XD
2009. okt. 14. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Kösz, nagy segítség volt..
2009. okt. 14. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez természetes. Régen heves érzelmeket váltott ki belőled és most is ez történik: még vonzódsz hozzá. Ezzel nincs semmi baj, velem is sokszor előfordult, hogy erotikus álmaim voltak és egy napig mindig frusztrált voltam, de aztán másnapra el is felejtettem. De ha ez huzamosabb ideig így van, akkor nem vagy szerelmes a párodba. Nem érdemes csak azért vele lenni, hogy legyen valakid. A másik fiút pedig akkor fogod elfelejteni teljesen, ha találsz egy olyat, akibe totál belezúgsz.
2009. okt. 14. 20:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy huzamosabb ideig? Rz az érzés max egy hétig tart utána már el is felejtem. Szeretem a párom, de oylan mintha ezzel az érzzéssel megcsalnám őt. Én tényleg szerelmes vagyok belé, még most is, és nem csak azért vagyok vele, hogy legyen valakim. Ezért is bánt ez annyira, hogy néha elöjön ez az érzés..
2009. okt. 14. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Visszakérdezhetek?

Mit éreznél, ha találkoznál a jelenlegi párod kiköpött másával (kívül, belül), most ez túlzás, de nagyvonalakban, és meg is ismernéd?

El tudnál menni mellette minden különösebb érzés nélkül?

2009. okt. 22. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Kerüld a vele való találkozást,ez meg idővel úgyis elkopik,elmúlik.
2009. okt. 22. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!