Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem hülyeség hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem hülyeség hogy a tinik már tizenévesen párkapcsolatot akarnak?

Figyelt kérdés
12/13/14/15 évesen miért SZÜKSÉGLETÜK hogy legyen pasijuk/csajuk? teljesen máshogy viszonyulnak egymáshoz mint huszonévesen vagy később. A kapcsolatból nagy valószínűséggel a jövőben semmi nem lesz, gondolok itt pl házasságra..Akkor meg minek?

2013. jún. 27. 20:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Akkor csak irigy vagy,hogy neked nincs párod.
2013. jún. 27. 21:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Jajj, úgy utálom az ilyen "irigy vagy" beszólásokat! Mégis mire lenne irigy? A 14 éves kiégett minik.rvák tartalmatlan érzelemmentes látszatkapcsolataira?
2013. jún. 27. 22:08
 13/19 anonim válasza:

Szüleim 15éves koruk óta együtt vannak, és még ma (27év után is) imádják egymást.

Persze ritka az ilyen.

Én 17 vagyok, 1 éve vagyok együtt barátommal, és úgy érzem az életemet is le tudnám élni vele:)

2013. jún. 27. 22:32
 14/19 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok irigy, nem szorulok rá egy párra jelenleg, elfoglalom maga, tanulok stb.
2013. jún. 27. 22:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem mindegy ki mit csinál? :) Törődj magaddal! :)
2013. jún. 30. 21:09
 16/19 anonim válasza:
minden kornak megvan a maga elfoglaltsága : minden korban mást jelent a járás . ez nem értelmetlen ez inkább aranyos ....
2013. júl. 3. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Csak szerinted hülyeség.

Figyelj, vannak olyanok, akik 9 éves korukban lesznek először komolyan szerelmesek, nyilván akkor még egyéb okok miatt ritka az esélye, hogy kialakul valami, van, akiben később 10-11 éves korára, a szerelem nem korhoz kötött, igenis vannak érzelmileg korán erő emberek, csak nekik később lesz rosszabb talán kicsit...

De ezzel nincs probléma, egy ember érzéseit soha nem élheted át igazán, max. megérteted, ha már mondjuk az adott egyénnel együtt vagy. Persze, ha meg akarod érteni...

2013. júl. 3. 22:33
 18/19 anonim ***** válasza:
*megértheted...
2013. júl. 3. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:
A kérdezőre is ráférne már egy kiadós dugás a masztizás helyett...
2013. dec. 18. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!