Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, hogy a párotok a saját lakásában nem végez házimunkát?
Nem élünk együtt, de gyakran alszom a páromnál.
Nagyon rendetlen a lakása. Kb. havonta egyszer takarít, egyébként semmi házimunkát nem végez. Nem viszi le a szemetet, nem mosogat, nem takarít. Koszos a kád, a wc, a ruhái, egyéb holmijai szanaszét hevernek a padlón.
Nekem kell mindig rászólnom, hogy hozza már rendbe a lakást, de aztán megint egy hónapig nem csinál semmit. Ha már nagyon nem bírom nézni, megcsinálom én, de hát nem azért járok hozzá, hogy házimunkát végezzek.
22 éves egyébként, a lakást a nagyszüleitől örökölte. Egyébként egy rendes, jóravaló fiú, nem is értem, hogy hogyan tud így élni.
Engem zavarna. Nem csinálnám meg a helyedben! Majd megvárja legközelebb is, hogy takaríts.
Igénytelen a drága.
A %ok azt mutatják több a trehány férfi mint nő, ezért mivel én férfiként írok, ha ilyen nővel ismerkednék és nem változna idő közben, ott hagynám mint a sz*rt
21/F
Engem nagyon zavarna.
Ha hosszabb távra tervezek vele, akkor pedig válóok.
Nem fogok egy trehány, rendetlen pasi után takarítani egész életemben.
Óh, hát ezt egyszerűen megoldottam, mert jártam a te cipődben. Nem maradtam nála. Szex nuku, kaja nuku, boldogság nuku. Megmondtam neki, hogy ilyen kupiban tisztára lelohad a vágyam, főzni nem fogok beszáradt edényekbe, aludni sem 2 éves ágyneműben. Így se közös esete, se program se semmi.
Ez már zavarta a barátomat és így kénytelen volt takarítani, Ma sem egy házi tündér, de ha jövök, legalább összeszedi a holmiját, elmosogat és tiszta ágyneműt húz. Olykor felporszívózik.
Egyszerűen ne csináld meg. Mond hogy borzasztóan rosszul érzed magad nála és semmi nem működik. Hidd el a közös pillanatokért megteszi majd.
mer mi nem nyávogunk meg sírunk egy kis kosztól
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!