Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nagyon egy lány, sőt több mint tetszés, de már 4 éve nem találkoztam vele. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Régen volt vele kapcsolatom, de még nagyon fiatal gyerekek voltunk, szóval semmi komoly nem volt.Miután annak vége lett nem nagyon beszéltünk.Most úgy jutott eszembe, hogy vele álmodtam.Az álom óta szinte csak rá gondolok és ilyenkor mindig nagyon jó kedvem van.A jellemem is változott pozitív irányba azóta az álom óta.Sajnos nincs meg se telefon száma, se msn és még azt se tudom pontosan hol lakik (a várost tudom), melyik sulibe jár stb.Egyedül myvipen van meg és azon gondolkozom ,hogy ott leírjam e az érzéseimet neki? Ha igent mondana a menyországban érezném magam , viszont ha nem, akkor nagyon rossz érzés lenne és egy jó ideig biztos nem lennék vidám. 16/F2009. okt. 14. 15:50
1/7 anonim válasza:
Ilyet ne írj neki myvip-en mert az rohadt giccses.Inkább írd neki azt hogy találkozhatnátok vagy ilyesmi,mert rég láttad és kiváncsi vagy rá.Ha leírod neki mi van úgy alhajt hogy még álmodban is csak véres foggal tűnik majd fel.Hidd el nekem,tudom.30/F
3/7 anonim válasza:
Recskázz még 4 évig és várd a csodát! De fel is szedhetsz egy jó csajt, hogy ne legyél töketlen barom és ne ezen a ratyi oldalon bxxxxodj!
4/7 A kérdező kommentje:
Ez megfordult a fejemben, ezért is nem írtam neki, de szerintem már azt se nagyon tudja ,hogy ki vagyok.Egy városba élünk és akárhol meglátnám rögtön mennék oda hozzá és elmondanám személyesen. Azért, hogy velem találkozzom meg nem hiszem, hogy eljön mert majdnem olyan vagyok már szerintem neki mint egy idegen.
2009. okt. 14. 16:09
5/7 anonim válasza:
egy találkát mindenképpen megér :) és szerintem tudja ki vagy. nemhinném hogy elfelejtett :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem írj neki, hogy mi újság vele, meg hogy hogy megy a suli, meg hogy rég láttad és jó lenne beszélgetni vele.
De semmiképpen ne neten keresztül intézd el a vallomást, mondjuk ha először msn-en beszéltek, akkor utána megbeszélhettek egy talit, és talán akkor..
7/7 A kérdező kommentje:
Attól félek ,hogy hogyan fog reagálni arra, hogy évek óta nem beszéltünk és egyszer csak ráírok és még nem is írtam h a lány még idősebb is nálam 1 évvel:S Az érzés nagyon erős bennem, szóval tuti ráírok egy alkalmas időpontban.
2009. okt. 14. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!