Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha a pasitok legalizálni kívánná egy csajjal a "barátságát" - miközben a nőről ordít, hogy egyáltalán nem (csak) barátkozni akar?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 12:41
11/15 anonim válasza:
Nem értem, hogy a pasid miért akar egy "kvával" barátkozni... nem lehet, hogy csak te látod így a helyzetet? Mert, ha tényleg egy rbanc, akkor a pasidnak észre sem kéne vennie. Legalábbis az én párkapcsolatomból tudom, hogy a férfiak az ilyet nagyon megvetik. Ha tényleg rbanc, akkor lehet el kéne gondolkozni azon, hogy a pasid tényleg csak barátkozni akar-e ezzel a nőszeméllyel vagy sem.
12/15 anonim válasza:
A ribanzokat is megilleti a barátsághoz való jog. A barátság pedig barátság marad, hiába áll fejére a nő. A férfin múlik minden.
13/15 anonim válasza:
az egyik haverom is nagy nőcsábász.. és? akkor mi van? attól még nekem lehet a barátom..
23, l
14/15 A kérdező kommentje:
23L: nekem is, de ez nem ugyanaz a szitu.
Itt a csaj nyíltan utalgat rá, hogy ugyanmár, de jó lenne, ha a pasim a zárjába illesztené a kulcsát.
(azért szerintem egy ilyen "barátra" sok nő összehúzná a szemöldökét)
2013. jún. 27. 13:14
15/15 anonim válasza:
de ezt te honnan tudod? h ezt mondja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!