Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bizom a páromban, mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bizom a páromban, mindig attol rettegek hogy megcsal. Miért?

Figyelt kérdés
van egy kisfiaunk is 8 honapos.szeretjük egymàSt,de én az utobbi idöben betegesen midnenkire féltékeny lettem!nagyon zavar:(,és mär probältam ellene tenn de nem megy!mindig belekötök a päromba,sokszor ok nélkül,és borzalmasan félek hogy megcsal.ha nem most majd késöbb.akikkel beszéltem erröl,mindenki mondta jo hülye vagyok hisz nàlam jobbat nem talälna stb,és felesleges akärkire is féltékenynek lennem.azota van ez igy miota megszületett a kisfiam,és ez egyre csak erösödik.nemt udom miéRt,de kezdek nem bizni benne,és félni...hogy elveszitem..mäs miatt.félek attol nehogy rämunjon,hisz mär együtt vagyunk egy ideje...kisgyereküpnk van stb..és a pasik ältaläban mindig keresik az uj dolgokat....amikor beszélek vele erröl midnig mondja hogy akärhogy vitäzunk,vagy akärmilyen problémänk van attol nem kell félnem hogy ö megcsal mert sosem fog.szeret.mondja ö.én is érzem...de na..:(nem tudom miéRt alakultak bennem ki ezek az érzések,de mär olan szinten,ogy belebolondulok.:(.mit tehetnék..?kéRlek segitsetek valahogy(!
2008. jún. 23. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom van e okod , tehát voltak e múltban erre utaló dolgok , vagy derült e már ki hogy megcsalt?

Ha nem , akkor azonnal hagyd abba amit csinálsz mert ezzel fogod belekergetni ebbe!!!!!!!!!!

2008. jún. 23. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert most hogy van kisbabátok, érzed hogy mégjobban szükséged van rá, és ezért mégjobban félsz, hogy esetleg valaki elveszi tőled.

Azzal biztosan nem segítesz, hogy ha az őrületbe kergeted, és állandóan jelenetet rendezel, vagy ha azt nem is de otthon veszekedtek miatta.

2008. jún. 23. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiányod van nem? Lehet, hogy eddig lekötött túlságosan a gyerek és kimaradtál a körforgásból. Esetleg nem nyerted vissza az alakod szülés után és ezért lehet? Ha a párod nem ad okot a féltékenységre, akkor tényleg sürgőssen hagyd abba, mert annak nem lesz jó vége. Nem ismerem az életeteket, ezért más nem jut eszembe.
2008. jún. 23. 22:48
 4/5 A kérdező kommentje:

elöször is nagyon köszönöm a vàlaszokat!okot egyszer adott mikor én hazautaztam a szüleimhez aztän mikor visszajöttem jopär smst talältam amit a szomszédlännyal vältott...nem értettem a szitut,hisz amikor ràkérdeztem tagadta az smseket is,azt mondta egy haverja irogatott nkei,majd a végén kiderült hogy egy csaj a häzbol,aki itt lakik...az alakomat häl istennek szülés utän 6 héttel visszanyertem,teht mära màr megsem lätszik semmi nyoma a szülésnek.azaz smsezgetés annyira elbizonytalanitott hogy azota nem tudok bizni benne.azt mondta hogy tényleg csak sms volt,meg hogy nem is talälkozott egyszer sem a lännyal és stb...azt elhiszem neki,hogy nem történt semmi,csak sms....de nekem borzalmasan rosszul esett hogy erre kell hazajönnöm.,sosem csinält ilyet,ez valojäban komolyan nem is ö...:(.aztän a làny elköltözött kb 3 honapja ahäzbol,éS csak bizni tudom mäsodszor nem fordul ez elö mäsnàl....hisz ha annyira nem éRdkelete volna a csaj elémäll és megmondja hogy igen volt pär sms de ennyi,nem pedig tagad ameddig csak tud.:(.én azt nem szeretem a legjobban ,és mégnagyobb bizalmatlansàgra ad okot ha valkai nem öszinte!hisz ha bärmit csinältunk,akärmit ..akkor älljon oda mondja el.én ezt fernek tartom.vagy nem?

:(

2008. jún. 24. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen igazad van, de manapság az ilyen fair emberekből kevés van. Nem tudom a Te férjed milyen, viszont ez a kis történet amit leírtál engem is nagyon nyugtalanítana. Az sms-ek tartalmát ugyan nem ismerem, de a tagadása engem is elszomorítana. Én a Te helyedben megpróbálnék átlépni ezen a problémán (vagy legalábbis úgy tennék mintha)és nyitva tartanám a szemem. Lehet, hogy csak "elméleti" kilengés volt a részéről és minden ugyan olyan jól folytatódik, mint régen. Kívánom Neked!
2008. jún. 24. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!