Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen viszonyban vagytok az exetekkel? Tartjátok a kapcsolatot?
van 1 akivel 10 hónapig voltam , vele szerencsére nem beszélek azóta sem egy szót se, már vagy 7 éve szétmentünk. nem is érdekel.
van egy másik akivel rövid ideig voltam nagyjából egy hónapot, vele elég ritkán de néha azért beszélünk, de nem vagyunk barátok.
és van egy harmadik, vele még csak nem is jártam, csak 1 éjszaka volt, de nagyon jó barátok lettünk és tartjuk azóta is a kapcsolatot , 5 éve.
A férjemnek velem volt/van az egyetlen kapcsolata, tehát nincs exe akivel tarthatná a kapcsolatot.
Szerintem attól függ hogy a felek hogy váltak el, illetve , hogy van e még szerelem valamelyik oldalról.
27/N
12-es
Elárulnád,hogy a férjeddel,hogyan ismerkedtetek meg?
Nem, mert vagy én dobtam őket és utálnak vagy megcsaltak és én nézem semmibe őket.
Nincs értelme foglalkozni velük.
13-as: A férjemet egy társkeresőn ismertem meg az interneten 3 évvel ezelőtt.
12-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!