Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti milyen viszonyban vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen viszonyban vagytok az exetekkel? Tartjátok a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Itt az olyan exre gondolok,akivel sokat voltatok együtt,nem 1-2 hétre gondolok,hanem hónapokra,évekre.Ha barátok maradtatok milyen gyakran beszéltek/találkoztok és ha nem maradtatok jó visszonyban,miért?
2013. jún. 27. 11:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy exemmel tartom a kapcsolatot, vele barátok vagyunk.
2013. jún. 27. 12:33
 12/18 anonim ***** válasza:

van 1 akivel 10 hónapig voltam , vele szerencsére nem beszélek azóta sem egy szót se, már vagy 7 éve szétmentünk. nem is érdekel.

van egy másik akivel rövid ideig voltam nagyjából egy hónapot, vele elég ritkán de néha azért beszélünk, de nem vagyunk barátok.

és van egy harmadik, vele még csak nem is jártam, csak 1 éjszaka volt, de nagyon jó barátok lettünk és tartjuk azóta is a kapcsolatot , 5 éve.

A férjemnek velem volt/van az egyetlen kapcsolata, tehát nincs exe akivel tarthatná a kapcsolatot.

Szerintem attól függ hogy a felek hogy váltak el, illetve , hogy van e még szerelem valamelyik oldalról.

27/N

2013. jún. 27. 16:59
 13/18 anonim ***** válasza:

12-es

Elárulnád,hogy a férjeddel,hogyan ismerkedtetek meg?

2013. jún. 29. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
3 komolyabb kapcsolatom volt eddig. (másfél-2 évesek) szrencsére egyikükkel sem beszélek egyáltalán, visszagondolva sajnálom a rájuk pazarolt időt... de legalább megtanultam,hogy milyen emberekre nincs szükségem. a mostani párom az igazi:)
2013. júl. 1. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Az exemmel 4 évig voltam együtt, majd bejelentette, hogy találkozgat már fél éve egy másik lánnyal.. :/ Én kis hülye azt mondtam neki, hogy felejtsük el - mert mindennél jobban szerettem őt - és megbocsátom neki. Azt mondta oké, a lány el is van felejtve. Eltelt fél hónap, beléptem a facebookjába, és mit látok? Ugyanúgy a talikat beszélik. Ezután rögtön ő hagyott el engem, neki állt feljebb ez az egész dolog, lehordott már mindennek, hogy én vagyok mindenért a hibás, hozzá se szóljak, tűnjek el az életéből. Szeretem még mindig, nem tagadom, bár nem értem ezek után hogy nem ábrándultam ki belőle. Lefogytam 14 kilót, és teljesen kikészültem. Ez most történt 2 hónapja, ráadásul pont az érettségimkor, úgyhogy duplán jó volt. Szóval a kérdésedre a válasz: én néha írogatok neki, felhívom telefonon, mert majd bele őrülök, hogy nem tudom mi van vele, még így is, hogy tudom, hogy a lánnyal van, de egyszerűen nem kíváncsi rám. Szóval én tartanám vele a kapcsolatot, de ő nem akarja, nem tudom mit tettem, mert ő művelte ezt az egészet, nekem kéne mérgesnek lennem rá, közben fordított a helyzet..
2013. júl. 9. 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Másfél évig voltunk együtt a párommal, szakítás óta néha-néha facebookon beszélünk.
2013. júl. 9. 11:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem, mert vagy én dobtam őket és utálnak vagy megcsaltak és én nézem semmibe őket.

Nincs értelme foglalkozni velük.

2013. aug. 2. 17:54
 18/18 anonim ***** válasza:

13-as: A férjemet egy társkeresőn ismertem meg az interneten 3 évvel ezelőtt.

12-es voltam

2013. aug. 4. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!