Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzes pasi, nívós csaj, megéri?
Sokszor lehet olyat látni,hogy a pasi jól el van eresztve anyagilag,választ magának egy szép nőt-aki a mai nőideálnak tökéletesen megfelel külsőleg.
Majd-mivel ebben az országban tisztességesen nem nagyon lehet meggazdagodni-csávó bekerül a börtönbe,vagy kergeti a maffia,stb.Tökreteszi a csajt,esetleg van már gyerek is,akkor azzal is,veri vagy csak zsarolja,nem száll le róla.Ezek a fa sza gyerekek.
Vegyük pl. Bálint Antónia estét,aki szó-szerint megcsúnyult, de körülöttem is van egy pár ilyen eset,nem kell ahhoz celebnek lenni. Mi lehet ennek az oka?Miért nincs az,hogy pénzes fickó átlag nővel kezd,aki észhez téríti,illetve "jó nő" normális csávót választ?Úgy kvázé kíváncsi vagyok a véleményekre ebben a témában.
Miért járna egy átlagos nővel?Ha a bombázót is megkaphatja? És miért akarná hogy egy átlagos nő észhez térítse? Nem hiszem h egy ilyen férfi úgy gondolja hogy őt észhez kéne téríteni. Az átlagos lány szemszögéből nézve: Én átlagos nő vagyok, eszembe sincs egy beképzelt drogdíler/csaló stb. pasival járni és "észhez téríteni. Nem őrültem meg teljesen.
Egyrészt attól hogy még valaki "jó nő" nem biztos hogy egy ilyen pasi oldalán fog kikötni. Aki meg igen, abban meg nincs annyi intelligencia hogy belássa: nem attól lesz boldog, hogy pénzes pasihoz megy feleségül. Szerintem ez nem pénz/külső kérdése, hanem intelligenciájé, a világszemléleté, a nevelésé.
a valóban értelmes és nem exhibicionista férfiak szerintem egy átlagos, de csinos lányt választanak aki rendes. nyilván aki feltünősködni akar a barátnőjével és bizonygatni, hogy ő mekkora király az valami buta szépségversenyen 15. csajt fog összekukázni.
nekem az a véleményem, hogy az a nő aki beleteszi a seggét a jóba, munka nélkül élvezi a pénz által megvehető luxust az akkor se pofázzon ha hajnali 4-kor a Merkúr rúgja be az ajtót! legalább annyi gerinc legyen egy ilyen pénzéhes ku*rvában, hogy nem az első percben lép le. de ahogy én látom abban a pillanatban dobbantanak, hogy süllyed a hajó pedig nagyon jól tudják, hogy a pénz nem tisztességes munkából van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!