Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő lányok! Ti hogyan reagálnátok arra, ha egy úgymond idegen srác "kaparna" nálatok? Elmondaná, hogy mennyire tetszel neki, vinne ajándékot, stb. Az ilyen próbálkozásoknak lehet előbb-utóbb gyümölcse?
Egyetértek a 19-essel.
"Amúgy én, ha lány lennék, tökre úgy fognám fel egy ilyen udvarlást, hogy milyen hősies, milyen romantikus, hogy szeretne engem megkapni. Nem bunkó módon reagálnék, a pasimat meg pláne nem küldeném rá. Mert ugye aztán mi van, ha egy nap a mostani udvarló mellett találja magát a csaj?"
Ezzel csak az a baj, hogy ha szépen megmondja az ember lánya, hogy kapcsolatban van, és köszi, de nem, ám az illető még mindig próbálkozik, akkor a romantikus után ez átcsap zaklatóba. Amúgy én vagyok a 3# válaszoló, és nem úgy értettem, hogy ráküldeném a pasimat. Viszont elmondanám neki, mint írtam is, és ennek meglenne az a következménye, hogy ő lép az illető irányába, ha nem száll le rólam és a kapcsolatunkról.
# 18 tegnap 17:33
"Amikor megmondtad a lánynak konkrétan azt válaszolta csak hogy kapcsolatban van? Semmi mást? Nem volt hagyj békén, nem tetszel, stb?"
Semmi ilyesmi, csupán kicsit zavarba jött. Én úgy vettem észre, hogy csak azért utasított el, mert van pasija.
Ha szigorúan objektíven jellemezném a lányt külsőre, akkor azt mondom, hogy ugyan szép, de nem az a fajta szép, akiért sorban állnak. Gondolom jött ez a fickó, akinek tetszett, bepróbálkozott nála és sikerrel járt. A csaj meg talán úgy érzi, hogy most nem kéne kiszállnia a biztosból.
Írtad még, hogy addig ütnéd a vasat, amíg meleg, csak ne tolakodóan. Én is így gondolom. Most türelmesen várok egy ideig, nem akarok pióca lenni, aztán ismét teszek egy lépést.
# 22 tegnap 21:47
Éppen ezért nem megyek bele távkapcsolatba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!