Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő lányok! Ti hogyan reagálnátok arra, ha egy úgymond idegen srác "kaparna" nálatok? Elmondaná, hogy mennyire tetszel neki, vinne ajándékot, stb. Az ilyen próbálkozásoknak lehet előbb-utóbb gyümölcse?

Figyelt kérdés
Azt hozzátenném mielőtt azt írná valaki, hogy "attól is függ, hogy hogy néz ki külsőre". Szóval ha jóképű a srác...?
2013. jún. 26. 15:29
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Erre azért nem lehet alapozni, hogy kivárok. Mi van, hogyha még tíz vagy húsz évig vannak együtt? Vagy ha szakítás után képbe jön valaki más nála? Azért oké, hogy ő kell, de ennyi időt nem akarok ölbe tett kézzel várni. Bár tény, hogy ez nem zárná ki azt, hogy közben nekem is legyen valakim. De tíz-húsz év az sok idő, egyszer vagyunk fiatalok, és hát mikor ha nem most?
2013. jún. 26. 16:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress mást! Nem csak ez az egy lány van az országban.
2013. jún. 26. 16:13
 13/24 A kérdező kommentje:
Más nem kell!
2013. jún. 26. 16:20
 14/24 anonim ***** válasza:
Akkor mondd el neki ,hogy tetszik neked. Ha elhajt akkor mondj le róla mindenképp,mert nincs esélyed. Mást nem tudok javasolni. De én személy szerint nem szólnék bele senki kapcsolatába,én se örülnék,ha az valaki bepróbálkozna a barátomnál. Az más kérdés,hogy nem lenne esélye.
2013. jún. 26. 16:25
 15/24 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, szóval tudja, hogy mi a szitu. Akkor mondta, hogy kapcsolatban van. Bár erről én már korábban is tudtam.
2013. jún. 26. 16:32
 16/24 A kérdező kommentje:
Amúgy én, ha lány lennék, tökre úgy fognám fel egy ilyen udvarlást, hogy milyen hősies, milyen romantikus, hogy szeretne engem megkapni. Nem bunkó módon reagálnék, a pasimat meg pláne nem küldeném rá. Mert ugye aztán mi van, ha egy nap a mostani udvarló mellett találja magát a csaj?
2013. jún. 26. 16:37
 17/24 anonim ***** válasza:
Én se lennék bunkó,csak szépen megmondanám,hogy nem pálya,mert szeretem a barátomat. Ne zaklasd ,mert azzal csak rontasz a saját helyzeteden,hogy állandóan udvarolsz,bepróbálkozol. Ha már tudja,hogy tetszik neked,akkor nem tehetsz mást,hagyd békén.
2013. jún. 26. 16:39
 18/24 anonim válasza:

Nő vagyok, 32, és 7 éve kapcsolatban. Csak azért vetítem előre, hogy nem kell olyan kommentbe fektetni az energiát, hogy majd ha felnősz, majd ha komoly kapcsid lesz.

No! Nekem igenis jól esne az udvarlás, és amelyik nőnek nem, az hazudik. A barátomat küldeném rá tipusú válaszokra csak annyit, álmodjanak csak, hogy egyszer majd ezt megtehetik. Nyilvánvaló sosem élték ezt át, és a kommentjük alapján nem is fogják. De a te esetedben nem is ők a lényegesek. Amikor megmondtad a lánynak konkrétan azt válaszolta csak hogy kapcsolatban van? Semmi mást? Nem volt hagyj békén, nem tetszel, stb? Mert ha nem volt ilyen, én bizony ütném a vasat míg meleg. De csak érzéssel, kedvesen, ne tolakodóan.

2013. jún. 26. 17:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Én 2 éve élek párkapcsolatban, és egy fiú nagyon kitartóan hívogat, finoman bókol, ismeretlenül keresett fel. Ő maga szimpatikus, azon ritka esetek egyike, aki még "be is jönne", de már az elején tudattam vele, hogy párkapcsolatban élek és nem vagyok könnyen kapható, nem csalom meg azt, akivel vagyok. A kapcsolatot megszakítottam vele, mert bár természetesen jól esik az embernek, semmi értelme hülyítenem a másikat, ha nem mászok bele a játékába. Már pedig semmi szükségem olyan viszonyra, ami belezavar a kapcsolatomba. Ha abszolút nem lenne az esetem, akkor kíméletlenül leráznám.
2013. jún. 26. 17:41
 20/24 anonim ***** válasza:

A gesztus jólesne, megköszönném a bókot, az ajándékokat nem fogadnám el és udvariasan visszautasítanám a közeledését.

De hogy a te kiszemelted hogy fog reagálni, azt nem tudhatom. Ezer, meg egyféle helyzet létezhet.

34/N

2013. jún. 26. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!