Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátnőmnek? 26....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátnőmnek? 26. án leszünk fél évesek.

Figyelt kérdés

Nem tudom mit vegyek vagy mit csinálhatnánk.Nem ilyen méregdrága ékszerekre gondoltam mert nincs rá pénzem .valaki valami tipp ötlet esetleg.valami frappáns ajándék vagy ötlet.Ja és Olaszország meg a Playboy a mindene.

Köszönöm

F17

2009. okt. 14. 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Zselézd be a haja, vidd el az Amalfi partra, itass vele limoncellot, szexeljetek sokat.
2009. okt. 14. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Szia Esetleg egy szál rózsa, és elviszed vacsizni. Nem kell minden hülyeségnél pénzt költeni.

Vagy ha van közös fotótok, kereteztesd be, a add oda. ha nincs csináltathatsz.

Vagy mostanában menők a világítós kispárnák. PlayBoy-os is bizti van.

PlayBoyos fülbevaló, esetleg medál, vagy öv. menj be egy ilyan üzletbe, s nézelődj. :-)

2009. okt. 14. 09:13
 3/7 anonim válasza:
90%
Van playboy-os függöny, ágynemű, pizsi, bugyi. Tele velük a pláza (de találsz a vaterán, meg a teszveszen is. Boldog (fél)évfordulót!
2009. okt. 14. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
ha a playboyt szereti,hivj ki neki egy gyonyoru luxsusqrvat,aki ugy nezki mint egy playmate.vagy rendeld meg neki a playboyt.
2009. okt. 14. 11:47
 5/7 A kérdező kommentje:
áhhh néztem playboyos fülbevalót cirka 10 rugo.azt azért nem rohadt drága .utolsó te gyökér vagy tudod?:Dés köszönöm.
2009. okt. 14. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Főzz neki TE! Hidd el, nagyon tetszene neki, aztán adj neki egy kis Playboyos apróságot. Az már mindegy. Az lesz a lényeg, hogy tőled van:)

20L

2009. okt. 15. 21:57
 7/7 anonim válasza:
Miért is vagyok gyökér???
2009. okt. 20. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!