Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy pasinak 178cm-es magasság az alacson?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 08:55
11/25 anonim 

válasza:

Mert ezen az oldalon mindenki bunk* módon mindenkit lepontoz attól függetlenül hogy mit írsz.
Ennyi... Én már nem is foglalkozom, hogy hány százalék. Ha a kérdésre válaszol akkor is le vagy pontozva a sok t@hó emberke miatt. Csinál úgy mintha ott sem lennének a százalékok. 22/L
12/25 anonim 

válasza:

Szemetek mind. És hazudnak is.
Mi volt a hasznos a válaszodban?
A "nem tudom" a "kb" a "pl" vagy a "szerintem"???
Ne röhögtess. :)))
13/25 anonim 

válasza:

előzőnek üzenem...
A válasz írója 39%-ban hasznos válaszokat ad.
erre nem adunk.
bocs.
14/25 anonim 

válasza:

"erre nem adunk.
bocs."
Muhahahahahhh :D
Amikor Giordano Bruno 1600-ban azt mondta, hogy a föld nem lapos, nem volt 39%-a te lökött!
Büszkele lehets az erőlködéssel elért 70-re! :DDD
16/25 anonim 

válasza:

Látom, nem érted a hasonlatot. Olvasd el még egyszer. Most még egyszer. Nos? :)
17/25 anonim 

válasza:

Nekem tökéletes, mert én 160cm vagyok :)
18/25 anonim 

válasza:

Nekem is tökéletes vagy, mert én 164 cm vagyok!
19/25 anonim 

válasza:

180 cm a fiatal férfiak átlagmagassága Magyarországon, tehát egyáltalán nem alacsony. Én 170 cm magas "pasi" vagyok. Ha a 178 alacsony lenne, akkor én már törpe lennék... Igaz, a lányoknál nem vagyok sikeres...
20/25 anonim 

válasza:

szerintem nem alacsony. bár én 150 centi vagyok és lány. Nekem mindenki magas. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!