Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátom ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom ilyen lusta? Allig találkozunk

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt, de nagyon nem oké vele valami, szóval 1 napja kb olyan h felkel,elmegy gyakszira, hazaért 3körül, alszik, este beszélünk fb-n fél vagy 1 órát és megint alszik, de igazából gyakszin se csinálnak semmit szinte (és ezt ő mondta).. délután se akar velem talizni többnyire csak valami kifogást keres mert nincs kedve mert fáradt. de hát nem értem mibe ha gyakszin sem csinál semmit, de mindiiiig fáradt, és nagyon zavar mert rá megy a kapcsolatunk így, 1x próbáltam már vele beszélni hogy jobb lenne ha többet lennénk együtt és nem az lenne h lese' sz.r de abból is csak veszekedés lett meg h beharagudott.. de ez így télleg nem oké.. mivan ha lesz munka helye? ott még dolgozni is kell, akkor mennyire lesz fáradt? szeritnem nem normális ha valaki ennyire fáradt, suli mellett is ilyen volt, ahhoz képest suliból énis mindig 3-4 körül értem haza és mégis volt időm utána másra is és nem csak egyszerre aludni mentem, jó persze 1x 2x megesik , de ő minden nap.. mit tegyek?? mondtam neki h próbálja azt h lefekszik korán és másnap akkor nem kell neki aludnia délután de ugye nem kényszeríthetem semmire, de nemjó hogy ilyen.. mit tegyek?? elveszíteni nem akarom semmiképp mert nagyon fontos nekem !! és zavar hogy így 'magába van fordulva'
2013. jún. 26. 00:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Menj el hozzá a kibasszott házába/lakásába és kényeztesd minden módon.. majd megjön a kedve hozzád, és legközelebb ő keres fel téged.

Egyébként mert meleg van, a meleget sokan nem bírják... én kurrvára ingerült leszek tőle.

2013. jún. 26. 00:05
 2/6 A kérdező kommentje:
elmenni biztos nem mennék hozzá, mivel még nem is voltam náluk és kicsit fura lenne ha csak beállítanék szóval az felejtős
2013. jún. 26. 00:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, csak én az alvós szereplő vagyok..

Nos ha engem kérdezel, kicsit sem érdekled.

Ez max szeretet és nem szerelem.

2013. jún. 26. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
1. voltam, és arra jutottam, hogy ez egy igen érdekes és egyoldalú kapcsolat... Beszélj vele, és döntsétek el mi legyen.
2013. jún. 26. 00:12
 5/6 A kérdező kommentje:

2. és te minek örülnél vagy mi foglalna le úgy hogy ne csak aludni akarj??

nemtudom mit tegyek én nagyon nagyon szeretem és ha nem róla lenne szó akkor már szakítottam volna, de nem akarom őt elveszíteni mert nem bírnám ki, nagyon szeretem, és bármit megtennék érte

2013. jún. 26. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet nem akar komolyat. Már bocs de már simán elvihetett volna magához, engem kb már a harmadik héten átvitt bemutatni, kérdezd meg tőle hogy mikor akar téged bemutatni a szüleinek, ha húzza a száját kezdhetsz gondolkodni.
2013. jún. 26. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!