Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van, mit akar?
1/7 A kérdező kommentje:
nem akarom h ugy tünjön h kuurva vagyok meg könnyenkapható meg minden, de szeretem őt (ő ezt nemtudja.. ) igy le akarok vele feküdni :S
Nem akarlak leosztani, mert nem vagyok senkid, de mindenképp fogadj el egy tanácsot ha nem akarsz egy k.. lenni az emberek körében. Semmiképp ne feküdj le vele. Ha a fiubarátod akkor hogyan jöhetett szóba, hogy lefekszetek egymással?Közölte, hogy "akkor holnap lefekszünk!"?
Mellesleg ha már k-kkal dug ne állj be a sorba :)
Gondolom nem akarsz pluszba semmilyen fertőzést elkapni.
Ez nem barátság. Él fogod vesziteni igy őt. Bár ahogy látom nem nagyon becsül téged valami nagyra.
L/16.
2009. okt. 13. 21:54
Kérdezd meg mennyit fizetne neked, érd el h többet fizessen mint a többi lánynak.
2009. okt. 13. 22:02
lehet hogy a barátságotok már nem olyan barátság, bizonyára szexpartnernek kellenél neki... csak azért mert vonzósz hozzá ne tedd meg a szemében egyenrangú leszel a ri*ancaival. mert ha nem kur*ázna akkor mondanám hogy csak baráti szex ami jó kapcsolatban megengedett, de ez nem az :/ hidd el nem jársz jól vele ha hagyod neki :(
ne hagyd hogy kihasználjon!
2009. okt. 13. 22:27
5/7 A kérdező kommentje:
nem használ ki az biztos, 100000000%. ő nem olyan mint a többi seggfeej fiu. ő olyan akiben teljes mértékben megbizok és nagyon megértő meg minden és őszinte hozzám. és tisztel is. csak ez az 1 rossz tulajdonsága van h amikor épp nincs bnője és buliba van akkor dug mert szegényke kicsit nimfo :D sztem nem romlana meg a barátságunk sőt lehet h kialakulna vmi több a részéről (részemről nemtud mert már teljesen kialakult -bele vagyokzugva). najo nemtudom. amugy ha én nem akarom akkor nem is erőltetné, nem erőszakos :) namind1 nem is lehet leirni őt még szóban is órákig lehetne rola beszélni. azér köszi nektek :)
Mondhatunk itt neked akármit,te akkor is le fogsz vele feküdni.De egyet azért jegyezz meg a saját érdekedben!A fiúk nem lesznek szerelmesek attól,hogy lefektetnek valakit,mégha az a valaki amúgy a barátjuk,akkor sem.Sokkal jobban él bennük az ösztön,a lányokban pedig inkább az érzelem az erősebb.Ha most lefekszel vele,te teljesen el fogsz szállni,mert szereted és ez lesz a csúcs.Aztán jön a pofára esés és a teljes depresszió,mert nem fog megváltozni a kedvedért,ugyanúgy nimfo marad és a bulikban jönnek majd sorra a csajok és nem lesz kizárólag a "tiéd". Ezt pedig egy szerelmes lánynak,pláne egy jól sikerült éjszaka után elfogadni szerintem kegyetlen érzés. Kérlek mérlegelj és ha mégis megtörténik emlékezz erre,amit írtam! Ne hagyd magad padlóra küldeni!
2009. okt. 13. 22:50
7/7 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van utolsó én már igy is szenvedek ha lefeküdnék vele akkor utána kb meghalnék.. de pl ma is taliztunk végre ketten mert eddig mindig voltak ott haverok de ma picit voltunk kettesben és nagyonjovolt
namind1 majd meglátom köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések: