Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a párod az előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párod az előző párját megcsalta?

Figyelt kérdés

Barátnőm azt mondta, nem csalt még meg senkit, de most kiderült, hogy az előző barátját megcsalta. Érdekes a sztori, fizikailag nem csalta meg, viszont érzelmileg másfél éven át igen.

Számítana ez nektek valamit?

Ja, válltig állította, hogy semmi ilyen nem történt anno, de egy facebook üzenetből kiderült, hogy gondolatban a másik palival (is) volt.

2013. jún. 25. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés ma már vagy 3x volt..
2013. jún. 25. 15:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Az jó, akkor azokból a válaszokból is tudok szemezgetni. Bár nem hinném, hogy pont így tették fel a kérdést.
2013. jún. 25. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Gondolatban másik pasival is volt??? Hát ez borzalom! Na már most, igen, nem szép dolog, de gondolom nem voltál te ott a kapcsolatok 100%-ában és követted végig az eseményeket, hogy ki, mikor, miért és mit gondol.... Ki tudja, egy kapcsolat negatív hullámában, amikor sok a nézeteltérés és vita, vagy bármi lehangoló dolog, előfordul, hogy valaki másra gondol......

Engem az zavarna, hogy hazudott. Bár szerintem amikor rákérdez az ember, hogy csalt-e már meg valakit, senkinek nem fog beugrani, hogy jaa volt, hogy elképzeltem mással....

2013. jún. 25. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy miért és hogyan.

De ez a másfél éves cucc valószínűleg zavarna.

2013. jún. 25. 15:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Jó, de másfél évig csak nem volt nézeteltérés, pláne barátnőm a kapcsolatunk elején "kioktatott", hogy ha gáz van, akkor meg kell beszélni, nem félremenni, erre tessék.
2013. jún. 25. 15:56
 6/10 biaaa3 válasza:
Nem zavarna, általában, ez nem egy, hanem két emberen múlik, attól, hogy az exét megcsalta még nem törvényszerű, hogy engem is megfog.
2013. jún. 25. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Tudod, vannak olyan pasik (persze ugyan úgy nők is, csak most a téma nem erről szól), akikkel nem lehet megbeszélni a problémákat. Elkerülik, nem mondanak semmit, mellébeszélnek, stb. És a nő vár vár hogy talán majd jobb lesz, aztán csak rájön, hogy nem lesz jobb vele...

Na, hát nem tudom, hogy ez volt-e a barátnőddel, de ezt vele kellene megbeszélned....

Nem értem miért tőlünk kérdezel ilyen dolgokat, ebből nem sok minden derül ki....

Nyilván valamilyen szinten mindenképp rosszul érintene a szitu, na de a részletekben rejlik a probléma nagysága.

2013. jún. 25. 16:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Véleményekre vagyok kíváncsi nyilván.

De ha nem tudták megbeszélni, nem az a megoldás, hogy másfél éven keresztül más iránt is táplál ilyen jellegű érzelmeket. PLáne nem úgy, hogy azt vallja elvileg a barátnőm, hogy meg kell mindent beszélni, nem más felé kacsintgatni.

2013. jún. 25. 16:03
 9/10 anonim ***** válasza:
De ezek után is miért nem vele osztod meg ezeket a gondolataidat és folytattok egy remek kis kommunikációt?
2013. jún. 25. 16:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Mert eddig is válltig állította, hogy nem csalta meg a barátját.

Meg most mondom, véleményekre vagyok kíváncsi, ki hogy élné ezt meg.

2013. jún. 25. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!