Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem mi van köztünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mi van köztünk. Valakivel volt hasonló?

Figyelt kérdés

Szakított velem a barátom, a semmi miatt. Elmondta hogy szeret, jó volt velem stb.

Rákérdeztem sok okra, nem csaj miatt, nem azért mert csajozni akar, nem szerelem elmúlás miatt, nem ilyesmik miatt..

azt mondta azért csinálta, mert ő szeptembertől elmegy és úgy sokkal rosszabb lenne ha hrtelen hagyjuk el egymást, de szerintem ez miatt hülyeség volt ezt tenni.

egyébként összejárunk még mindig találkozgatni, és mindig elkezdi a derekamat símogatni vagy átkarol, legutóbb nagyon megkívánt és lefeküdtünk, és elis mondta hogy szeret.

Szóval én nem értem mi lehet köztünk vagy hogy ez még alakulni fog-e? vagy miez

2013. jún. 25. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem örül neki, hogy a nyáron szabad préda. Duma ide vagy oda. Mellette még téged is megkap. Remek.

Szabad akar lenni, kész.

2013. jún. 25. 15:48
 2/3 Ivan Iljics ***** válasza:
47%
Próbál leválasztani magáról, hogy később kevésbé sérüljön. De ő is csak esendő ember mint mindannyian.
2013. jún. 25. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy "kevésbé sérül'?
2013. jún. 25. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!