Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy juttassam a párom tudtára hogy nem szeretem ha ujjaz (ugyanis néha durván csinálja és fáj)?
Figyelt kérdés
Pedig a szex tökéletes...2008. jún. 23. 00:42
1/8 anonim válasza:
szerintem nyugodtan mondd el neki,mindenféle körítés nélkül.de ha nem szeretnél ennyire őszinte és nyílt lenni,akkor következő ilyen alkalommal egy kicsit játssz rá.hangosabban sziszegj fel,vagy mondd hogy most inkább hagyjátok a szexet.ha szeret úgyis rá fog kérdezni hogy mi a baj?és akkor elmondhatnád neki hogy fáj,és hogy ez nem most van először.legközelebb biztos óvatosabb lesz majd.
2/8 anonim válasza:
vwezesd a kezét, csináld te is, mutasd meg, hogy lassabban, finomabban csinálja. onnan "leveszi", hogy neked így jó.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan beszélj neki az érzéseidről, hiszen ettől jó a kapcsolat, hogy minden problémádat megoszthatod vele. Szerintem ne "aktus" közben próbálj meg vele beszélni, az soha nem jó, hanem csak úgy hozd fel témába. Őszintén mondj el neki mindent, meg fog érteni.
4/8 anonim válasza:
Egyszerüen mond meg neki, hogy neked az fáj, és ne csinálja, vagy próbálja meg finomabban csináli.ha igazán jót akar neked nem fogja úgy csinálni.
5/8 anonim válasza:
Mondd el neki őszintén, és mutasd meg neki, hogy neked mi a jó.. a legegyszerűbb megoldás.
6/8 anonim válasza:
Kombinált módszer:
mondd is el neki (finoman) - és vezesd is a kezét. Első néhány alkalommal mutasd meg - később már csak akkor, ha eltéveszti. Bár később már annyi is elég lesz, ha ráteszed a kezed az övére, mikor túl heves.
8/8 anonim válasza:
Szia, az én párommal is ez a hejzet. Néha kicsit durván csinálja, mert már nagyon az élvezetre figyel, nem a kezére :). Én ijenkor odasúgom neki, hogy nyugi, nemkerget sneki, vagy finoman. Nem ciki, és igy nemkell virágnyelven megértetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!