Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyasvalakinek barátnője, aki nem a csajok kedvence?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 10:35
11/12 anonim válasza:
Nem kell az összesnek a kedvence legyél, elég csak annak az egynek :)
12/12 anonim válasza:
Hogyne lehetne :)
Az én barátom is ilyen, és mindennél jobban szeretem. Az elején nem tetszett, félre is ismertem, bevallom. Világéletében nehéz volt neki a nőkkel, pedig aranyos, kedves, és udvarias. Kinézetre kicsit vézna, és nem valami magas. De az az igazság, hogy most már soha senkire nem cserélném le. És tudod meg is nyugtat, hogy nem kell más nőktől tartanom. Mindenesetre ha te is ilyen vagy, akkor lehet , hogy kicsit nehezebb lesz, de mindenképp van esélyed. Csak ne feltétlen az olyan nőknél próbálkozz, akik a felszínességre hajtanak. Ugyanúgy ahogy te se vagy a csajok kedvence, ugyanúgy lehet egy olyan lány is értékes, aki nem egy pasizós típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!