Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az megcsalásnak számít, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalásnak számít, ha a barátom más lányoknak irogat?

Figyelt kérdés

Tegnap miután elaludt beléptem a fbjába (tudom, nem szép dolog, de szerintem az se, hogy ilyeneket ír másoknak)

Ez megbocsátható? Nem tudom mit tegyek annyira rosszul esett :/ Az egyiknek még azt is írta, h találkozzanak és akkor még több is lehet :( Mi tévő legyek?!!! :((( 2,5éve vagyunk együtt :( Köszönöm 18L

2013. jún. 25. 09:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%

ma 09:31

Attól hogy veled van még nem lesz egyik nő sem ronda vagy kevésbé vonzó! A női szépség minden körülmények között megérdemli az elismerést. Te kisajátítani akarod a lelkét is teljesen, de ez sosem fog összejönni. Én kidobtalak volna.

2013. jún. 25. 10:46
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

"amit olvasol, annak csak egy töredékét érted"

Ezzel maximálisan egyet értek. Mi is a barátommal összeköltözés után csináltunk közös FB-ot. Az övét használtuk erre a célra, mert hogy neki se kedve, se ideje nincsen újra összeszedni a barátokat. Miközben "pofásítottam, és takarítottam" a közös oldalt, rátaláltam egy levelezésre, amin nagyon megdöbbentem. Persze még azelőtt volt, hogy megismerkedtünk, csak azon csodálkoztam, hogy egy nála sokkal fiatalabb, kövér, nagymellű csajjal írogatott, hogy "nagyon szeretlek, hiányzol, nemsoká megyek haza külföldről és akkor találkozunk végre" stb. Azon lepődtem meg, hogy Ő egy ilyen lánnyal ilyeneket? Rákérdeztem. Egyből a laptophoz ült, és elkezdte kitörölni a beszélgetést. Szóltam, hogy nem kell, nincs baj, csak meglepődtem. Azt válaszolta, hogy rég volt, magányos volt külföldön, és jól esett neki, hogy valaki, akárki levelezik vele, és azért törli, mert szégyenli magát miatta.

Kedves kérdező. A Te pasidnak is valami hiányzik. Rá kell jönnöd, hogy mi, megadod neki, és rendben lesz a kapcsolatotok, eszébe sem fog jutni írogatni másnak.

2013. jún. 25. 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

10:46

Akinek komoly kapcsolata van, az ismerje el a nyilvánosság előtt a párja, az anyja, a húga, nővére, lánya szépségét, ne egy idegen macájét. Ne alázza meg a párját, akit állítólag szeret, azzal, hogy lehetőséget ad a macának, hogy kiröhögje a párját, hogy "na, én kellek a pasidnak te szerencsétlen"... Mert a legtöbb "maca" ilyen, és a probléma itt kezdődik, nem a kisajátítással.

2013. jún. 25. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Ptt kezdődik a baj hogy talizni akar és még tőbbet . Ha dicséri stab lehet ismerősők vagy rokonok azon nem kell ki akadni csak azon ha olyat ir találkozzanak és akkor még több is lehet . Persze előb bezéld meg vele hogy ez mi
2013. jún. 25. 11:11
 15/17 anonim ***** válasza:
#12-esnek igaza van, hallgass rà!
2013. jún. 25. 11:53
 16/17 anonim ***** válasza:

06-25 10:59

Sekélyes önzőség és ostobaság megalázásnak megélni azt ha valaki egy idegen nő szépségét is elismeri. Az ilyenfajta kontroll és korlátozás szerintem már súlyosan sérti a férfi önérzetét. Ne mondja meg nekem hogy mi tetsszen nekem vagy hogy kivel beszélhetek mit dícsérhetek meg és mit nem!!!

Ha a csaj így gondolkodna akkor átverném, ha kell annyira hogy ne dobjam ki. Tisztelni kell a másik dolgaihoz való jogát még akkor is ha nem tetszik mert ahhoz joga van. Semmi nem változik attól hogy egy csaj meg lett dícsérve! Az csak az egyik oldal. Nyilván akivel együtt van az értékesebb számára mint a többi.

2013. júl. 4. 13:54
 17/17 anonim válasza:
Szerintem maradj meg higgadt ne lasson rajtad sebezhetö pontott maradj termeszetes meg.Kicsit hanyagold el de ne vidd tulzasba figyeld meg a valtozast es mindig csak higgadtan.Hidd el eljön az a pont mikor neked kell megtenni a lepest,ne csüggedj el mert meg nem lehet tudni mi lesz eböl.Mellesleg sajnallak mert nekem 5 eve nincs senkim engem nem becsültek meg a nök mert kicsit dadogok de fell a fejjel es csak okosan.Enyibe tudtam hozzajarulni.
2017. ápr. 6. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!