Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhtem el, hogy aranyosnak tartson, és hogy érdeklődjön utánam? 13 éves vok, és 7. -es. A többi info lent!
Figyelt kérdés
hello,13 éves vok,7.-es,és van az osztályomban egy aranyos csaj.megkérteem az egykig oszt.társnőmet,hogy kérdezzen nála,rá,hogy "hogyan állok nála",de azt mondta,hogy nem nagyon.ő még nem tudja,de nagyon tetszik nekem,hogyan lehetne valahogy összemelegedni vele?
lehet hogy azt mondjátok,hogy értetlen vok,de szentem nem.úgy érzem,vele tudnék egy harmónikus kapcsolataot kialakítani,de ehhez ugye az kell hogy ő is szeeressexD.
előr is köszi!
2009. okt. 13. 18:43
1/4 anonim válasza:
Ha nem tetszel neki,kár erőltetni...de lehetséges,hogyha kedves vagy vele,előbb-utóbb másképp néz rád ;)
kíváncsiságból: hova jársz suliba? :D
2/4 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy elsőnek tanulj meg rendesen magyarul.
Ehhez pl. olvassál szépirodalmat is - az segít majd az ismerkedésben is, több dologgal is.
3/4 anonim válasza:
Szerintem menny oda hivd félre és mond neki hogy mi érzel.
4/4 anonim válasza:
13 évesen inkább még ne a nőkön járjon az eszed. Ott az egész élet előtted, bőven lesz időd csajozni. Még élvezd a gyerekkorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!