Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan naiv sok 17-20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan naiv sok 17-20 éves lány?

Figyelt kérdés
Miért hisznek el mindent, amit egy pasi mond nekik? Miért gondolják, hogy ha egy srác mondjuk megöleli, meg két jó szót szól hozzájuk, akkor már akar valamit? tisztelet a kivételnek... és igen tudom, ezt fellehetett volna tenni ugyanúgy, hogy a 17-20 közötti fiúk miért ilyenek, ha egy lány csinálja ezt velük, de mivel én is fiú vagyok, ezért inkább a lányos része érdekelne. 24/F
2009. okt. 13. 17:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem naivok,inkabb szeretik a "rosszfiukat" meg ami veluk jar (buli,kaland,stb)...aztan koppanak egy nagyot:)
2009. okt. 18. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen szak szeretnék elhinni, hogy kellenek valakinek, hogy van valaki aki képes őket őszintén szeretni. Legalább is én így vagyok. De már lassan kezdek rájönni, hogy a szerelem NEM létezik. :S
2009. okt. 18. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!