Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan naiv sok 17-20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan naiv sok 17-20 éves lány?

Figyelt kérdés
Miért hisznek el mindent, amit egy pasi mond nekik? Miért gondolják, hogy ha egy srác mondjuk megöleli, meg két jó szót szól hozzájuk, akkor már akar valamit? tisztelet a kivételnek... és igen tudom, ezt fellehetett volna tenni ugyanúgy, hogy a 17-20 közötti fiúk miért ilyenek, ha egy lány csinálja ezt velük, de mivel én is fiú vagyok, ezért inkább a lányos része érdekelne. 24/F
2009. okt. 13. 17:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nincs elég tapasztalatuk

néhányszor át kell esni ezen hogy késöbb egyrészt ne essenek bele ebbe a hibába másrészt megerősödjenek (ami nem öl meg az megerősít)

mondom én ezt 18 éves fejjel aki eddig még nem hagyta magát így átverni bármilyen szép szóra :D

talán mázlim volt ;)

2009. okt. 13. 17:47
 2/12 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazad van:) engem a 19 éves barátnőm hagyott el, mert elcsábította egy 28 éves pasi... tudod adta a szépet a jót (egyébként egy nagy csajozós, bulizós srác) aztán, otthagyta az exemet, az meg jött volna vissza hozzám, de én már nem engedtem. 2 hónapig bírták együtt.
2009. okt. 13. 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Ebben a korban még naivak az emberek, és szeretnek álmodozni, ami teljesen normális ebben a korban. Majd idővel tapasztalatot gyűjtenek és rájönnek, hogy is működnek ezek a dolgok. Amúgy a 13-16 éves korosztályra ez inkább jellemző mint a 17-20 évesekére.
2009. okt. 13. 17:52
 4/12 A kérdező kommentje:
igen tudom, azért tettem fel a kérdést, mert egyre több 17-20 évest látok, akik mondjuk párkapcsolatban élnek, aztán jön a kaszanova és elcsábítja a lányt, aztán átveri.
2009. okt. 13. 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Az egy-két jó szóval jelzed a másik nem felé a tetszésnyilvánításodat, ha átöleled az már egy nagyon bizalmas dolog, hiszen átléped a privát szférát, ami két ember között csak akkor szokott jelen lenni(azért vannak kivételek), ha nagyon szimpatikusak egymás számára, ha engedély nélkül átléped, az kellemetlen tud lenni. Azért hisznek el mindent, mert még nincs elég tapasztalatuk, mint ahogyan neked sem, mert ilyeneket kérdezel... Arról nem is beszélve, hogy szeretnék elhinni, főleg, ha egy jóképű pasi mondja nekik.
2009. okt. 13. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
21/l Mert szertenénk elhinni ,h valóban felkeltettük vki érdeklődését,valóban tetszünk neki! S nem is kell minden új ismerkedés mögött vmi rejtett összefüggést keresni! Csak élvezni,h nekünk bólol!
2009. okt. 13. 18:50
 7/12 A kérdező kommentje:
ez eddig oké, de akkor már gáz van, ha ilyesmi miatt feladnak egy kapcsolatot szerintem. az ösztön hajtja a tapasztalatlan embereket?
2009. okt. 14. 14:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha nem is az ösztön, akkor a kíváncsiság, hogy milyen lehet mással és ez elsősorban a tapasztalatlanságukból adódik. Az ember élete során mindig tanul a saját és más hibáiból, ez viszi előre ez teszi emberré...
2009. okt. 14. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom az én esetemet. Volt egy másfél éves kapcsolatom, aminek 16 és fél éves koromban vége szakadt. Nagyon szerelmes voltam az illetőbe, azt hittem örökké fog tartani. Onnantól kezdve csak pár hónapos kapcsolataim voltak, mindenki mellett ezt az érzést kerestem. Miután rájöttem, hogy nem találom, jött más, felcsillant a reménysugár, aztán 2-3 hónap múlva megint rájöttem mellette sem érzem ezt. Tavaly tavasszal megismertem egy srácot, akiről azt hittem szeretem, görcsösen "szerettem", mert boldog akartam lenni, és elhittem amit mond, aztán 7 hónap után jött a koppanás, elárulta hányszor csalt meg, és mennyire nincs már rám szüksége. Nem hittem és a mai napig nem hiszem el hogy bárkivel is átélhetem még azt, amit az első szerelemmel. A mostani barátommal fél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem, jöhetne bárki, akkor sem cserélném le senkire, nem érdekel hogy ő mit tudna megadni amit a barátom nem, mert már rég nem a "jólétet" keresem egy kapcsolatban. Nagyon erősen kötődöm a páromhoz, még sem érzem azt a lángoló szerelmet csak egy-egy időszakomban.

Ahhoz mondjuk nem lenne pofám, hogy ha egyszer ott hagyok valakit, akkor utána visszasírjam magam hozzá...

Szóval szerintem nagyon sok naív fiatal létezik, illetve sajna a baráti körömben is van olyan, aki azért van egy srác mellett, mert anyagilag mindent megtud adni neki, közben meg össze vissza csalja. Ezt undorítónak tartom, de sajna a mai világban a pénz nagyúr, és sok fiatal szeret menőzni, hogy neki ilyen meg olyan barátja van...

A másik menő dolog mostanában ha az embernek minden második héten új barátja van... erről már nem is mondok véleményt. Szóval a lényeg, hogy egy lányt nagyon könnyű elédesgetni, és sokszor kiismerni is. A srácok pedig könnyen visszaélnek ezzel. Ha engem megölel valaki, az mindig jól esik, és hirtelen elhiszem, hogy azért mert rossz kedvem van, és nem azért mert többet akar. Aztán jön a falnak csapódás megint. Amióta a mostani párommal vagyok, próbálom visszaszerezni a férfiakba vetett bizalmam, akárhányszor megölel, megcsókol, az villan az agyamba hogy már megint szeretkezni szeretne, pedig ez egyáltalán nem így van... Sok múlik egy lánynál szerintem az exeken, a múltján, és az adott srácon.

2009. okt. 18. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem naívság, hanem egyszerűen faszr@/pinära halytás, már bocs a kifejezésért.
2009. okt. 18. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!