Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan naiv sok 17-20 éves lány?

nincs elég tapasztalatuk
néhányszor át kell esni ezen hogy késöbb egyrészt ne essenek bele ebbe a hibába másrészt megerősödjenek (ami nem öl meg az megerősít)
mondom én ezt 18 éves fejjel aki eddig még nem hagyta magát így átverni bármilyen szép szóra :D
talán mázlim volt ;)

Akkor elmondom az én esetemet. Volt egy másfél éves kapcsolatom, aminek 16 és fél éves koromban vége szakadt. Nagyon szerelmes voltam az illetőbe, azt hittem örökké fog tartani. Onnantól kezdve csak pár hónapos kapcsolataim voltak, mindenki mellett ezt az érzést kerestem. Miután rájöttem, hogy nem találom, jött más, felcsillant a reménysugár, aztán 2-3 hónap múlva megint rájöttem mellette sem érzem ezt. Tavaly tavasszal megismertem egy srácot, akiről azt hittem szeretem, görcsösen "szerettem", mert boldog akartam lenni, és elhittem amit mond, aztán 7 hónap után jött a koppanás, elárulta hányszor csalt meg, és mennyire nincs már rám szüksége. Nem hittem és a mai napig nem hiszem el hogy bárkivel is átélhetem még azt, amit az első szerelemmel. A mostani barátommal fél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem, jöhetne bárki, akkor sem cserélném le senkire, nem érdekel hogy ő mit tudna megadni amit a barátom nem, mert már rég nem a "jólétet" keresem egy kapcsolatban. Nagyon erősen kötődöm a páromhoz, még sem érzem azt a lángoló szerelmet csak egy-egy időszakomban.
Ahhoz mondjuk nem lenne pofám, hogy ha egyszer ott hagyok valakit, akkor utána visszasírjam magam hozzá...
Szóval szerintem nagyon sok naív fiatal létezik, illetve sajna a baráti körömben is van olyan, aki azért van egy srác mellett, mert anyagilag mindent megtud adni neki, közben meg össze vissza csalja. Ezt undorítónak tartom, de sajna a mai világban a pénz nagyúr, és sok fiatal szeret menőzni, hogy neki ilyen meg olyan barátja van...
A másik menő dolog mostanában ha az embernek minden második héten új barátja van... erről már nem is mondok véleményt. Szóval a lényeg, hogy egy lányt nagyon könnyű elédesgetni, és sokszor kiismerni is. A srácok pedig könnyen visszaélnek ezzel. Ha engem megölel valaki, az mindig jól esik, és hirtelen elhiszem, hogy azért mert rossz kedvem van, és nem azért mert többet akar. Aztán jön a falnak csapódás megint. Amióta a mostani párommal vagyok, próbálom visszaszerezni a férfiakba vetett bizalmam, akárhányszor megölel, megcsókol, az villan az agyamba hogy már megint szeretkezni szeretne, pedig ez egyáltalán nem így van... Sok múlik egy lánynál szerintem az exeken, a múltján, és az adott srácon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!