Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alljak ellen a vitanak?
Figyelt kérdés
A parommal 3 eve vagyunk egyutt sok mindenen mar keresztul mentunk,de a vita mindig fen maradt!mit tegyek h ne igy legyen....kevesebb vita nelkul szeretnek vele lenni...amugy csaj vagyok:)2009. okt. 13. 15:16
1/8 anonim 

válasza:

Este mielőtt hazamegy, tegyük fel, hogy Te hamaradd érsz haza, szedáld le a nyelved, majd orálisan elégítsd ki.
Üdvözlettel:
A háziorvosod.
3/8 anonim 

válasza:

Az ilyen kérdés csak ilyen választ érdemel. Szerinted ilyen kérdésre ki a jóbüdös franc tud ÉRDEMBEN válaszolni egy felnőttnek tűnő embernek???
Mit válaszolsz erre? HOgy sétáljatok sokat, meg hogy beszéljétek meg a problémáitokat?
4/8 A kérdező kommentje:
Hat ha te nem tudsz ra valaszolni akkor nem ertem h miert irtal????????
2009. okt. 13. 15:56
5/8 anonim válasza:
mivel nem vagyunk egyformák, nem egyezik mindenben a véleményünkviták mindíg lesznek. a krónikusan sokat vitatkoztok akkor meg kell gondolni hogy szeretitek e egymást annyira hogy megéri mindíg kibékülni. egyébként vita vagy veszekedés? nem mindegy...
6/8 anonim 

válasza:

mi a párommal igen erős egyéniségek vagyunk...ö se enged én se..makacsok vagyunk mind a ketten...ezért régen nagyon sok vita volt....de mára rájöttünk h ennek nincs értelme vmelyikünknek engedni kell vagy ö vagy én vagy akár mindketten...máshogy nem megy...rámehet a kapcsolat is
7/8 anonim 

válasza:

nagylevegő...10-ig elszámolsz....muszály néha:S
ajánlom neki is...
8/8 A kérdező kommentje:
veszekedesek...bocsi rosszul irtam:)
2009. okt. 13. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!