Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt járunk, néha mégsem keres, miért?
Figyelt kérdés
Igaz,még csak egy hónapja vagyunk együtt,de előfordul,hogy nem keres. Ha találkozunk,nagyon jól érezzük magunkat.Új munkája van, a napokban bocsánatot is kért amiatt, hogy mostanában kicsit hanyagolt. Elmondtam neki,hogy megértem,de azért nem esik jól, hogy 1 napig nem tudok róla semmit.Ennek ellenére ma ismét nem keresett. Szerintetek ez jelent valamit, esetleg aggódnom kéne,hogy nem gondolja komolyan ezt a dolgot?
19/L
2013. jún. 23. 22:30
1/10 anonim válasza:
Lehet azt várja, hogy te keresd.
2/10 anonim válasza:
Egy nap az semmi, de amúgy meg te is keresheted nyugodtan.
3/10 anonim válasza:
keresd te,nem lesz bajod belőle,de ne akaszkodj rá,ennyi,tarts meg a középutat :)
4/10 anonim válasza:
Egy nap még nem a világ. 20 év körül azért elmúlik az a húúú de nagy varázs, hogy egymás szájában akarjanak az emberek lógni.
6/10 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok és nekem is piszok rosszul esik :/ Sajnos azt kell hogy mondjam, ha egy srác őszintén szerelmes..nem bírja ki h ne keressen. Én is most próbálok összebarátkozni ezzel a gondolattal..:/
7/10 anonim válasza:
Egy hónapja jártok és te még sosem kerested?
8/10 A kérdező kommentje:
Dehogynem, én is szoktam keresni,de most tudja, hogy nem tudom felhívni.
2013. jún. 24. 10:13
9/10 anonim válasza:
Ha csak 1-1 napról van szó, akkor nyugi. Ebben a korban ez bővel elfogadható.
10/10 anonim válasza:
Így kezdődött. Szakítás lett a vége :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!