Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lenne az a pénz amiért megcsalnád a házastársad?
elméletben mindenkinek ott figyelnek a számlán a milliók, gyakorlatban meg bárki képes magát árucikké silányítani és átvágni azt az embert, akit szeret. gratulálok.
nem vagyok álszent, nem mindig voltam hűséges, de az érzelmeim vezéreltek és nem a pénz.
Röhejesek vagytok kedves ribik!!!
Még, hogy milliókat???
Inkább kezeltessétek ki a hüvelygombátokat!
...hiszen mint tudjuk, 4 válaszadóból, 3-nak hüvelygombája van!
De sz@r!
Az emberek ingyen is félredugnak, általában.
Ha lenne párom, nem tenném, de egyedülálló vagyok, ha pénzt ajánlana egy sármos úriember, lehet hogy megtenném. Ha ingyen benne lennék, akkor pénzért miért ne??
Taszító külsejű vagy jellemű férfival azonban pénzért sem.
16-os vagyok! Kérek 100% hasznos felpontozást!
Ugyanis az volt a kérdés, hogy "Mennyi lenne az a pénz amiért megcsalnád a házastársad?"
Én pedig erre válaszoltam.
A pontozással ne moralizáljunk. A kérdés sem arról szólt.
Semennyi.
Azért nem mert, utána képtelen volnék a párommla lenni, így szakítanánk, lehet lenne sok pánzem/pénzünk, de utána, ha tudna róla, és miért ne tudna, hiszen sok pénz áll a házhoz, akkor nagyon ritka, hogy miután megtörténik ne bánná meg, hogy engedte, és ne menne rá a kapcsolat. Kivéve akik szoktak gruppizni, vagy 3. Félt alapból is bevonni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!