Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhatározás vs. Vonzalom?
Figyelt kérdés
Ha jársz valakivel,de mással jóban vagy,és ha hagynád,szerelem lenne belőle.De el határoztad,hogy hűséges maradsz,akkor melyik győz?
Előb utób megadod magad,vagy nem?
2013. jún. 23. 20:53
3/11 anonim válasza:
Elgondolkodom, hogy mi nem működik a kapcsolatomban, ha ilyen megtörténhet. Ha szeretem a párom, akkor nem adok teret ennek az új érzésnek, elkerülném a másikat, a kapcsolatomba pedig megpróbálnám visszahozni azt, ami úgy tűnik kicsit kihunyt.
Ha úgy látnám nem megy, mindig a másik jár a fejemben, a régi kapcsolatomat pedig nem tudom helyrehozni, akkor szakítanék.
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor tartanád a távolságot, 3as?
2013. jún. 23. 20:57
5/11 anonim válasza:
Igen, amíg kapcsolatban vagyok, mindenképp.
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint egy teljesen jó szerelemben nem lehet a harmadikhoz nagyon vonzódni?
2013. jún. 23. 20:59
7/11 anonim válasza:
Lehet vonzódni, de tudni kell kezelni. Tudni kell, hogy ez csak múló dolog, nem tartós.
8/11 A kérdező kommentje:
És ha nem csakis testi,hanem lelki is az a vonzalom?
2013. jún. 23. 21:06
10/11 A kérdező kommentje:
Szerelem kezdemény...De a csaj küzd ellene.
2013. jún. 24. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!