Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ki eddig hány nővel voltatok együtt szexuálisan, van aki csak azért csajozik, h minél több lányt megfektethessen?
Figyelt kérdés
őszinte válaszokra vagyok kíváncsi, kort is ha lehetne...2013. jún. 23. 15:14
11/16 anonim válasza:
A fene egye meg, hogy én is 72 %-os vagyok.
Először is: egy 26 éves szűz srác kb. értéktelen a szemetekben. Másodszor: ahhoz, hogy egy férfi sok nőt fektessen meg, ahhoz sok nőnek kell belemennie abba, hogy megfektessék. Szóval azt mondom, hogy ez egy álszent, képmutató szöveg.
12/16 anonim válasza:
Én soha nem a mennyiségre mentem...Sőt,volt csaj,aki kihasznált...Azt hittem,hogy járni is akar velem,de csak szexelni.
13/16 anonim válasza:
0. És bevallom ha lehetőségem lenne sok nővel lefeküdnék.
23F
14/16 anonim válasza:
0 :) Ez van. Még nem késtem el, szerintem...
20f
15/16 anonim válasza:
1 bajnoki gyűrű után vissza is vonultam örökre :)
27/f
16/16 anonim válasza:
150-200, egy darabig számoltam.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!